نوشته اصلی توسط HO33E!N قیدشُ نزدم ولی حس قبلُ ندارم خدا کنه زودتر بره همون بارسا دس از سر ما برداره تیمتو به خاطره یکی که رقییب تیم باشگاهیته حسی نداشته باشی طرفدار نیستی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 زرشک اینجوریش رو ندیده بودم حالم به هم میخوره با اسطوره ی من مقایسش میکنن
نوشته اصلی توسط Catman تیمتو به خاطره یکی که رقییب تیم باشگاهیته حسی نداشته باشی طرفدار نیستی شما اینجوری فک کن
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالم به هم میخوره با اسطوره ی من مقایسش میکنن .5 درصد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالم به هم میخوره با اسطوره ی من مقایسش میکنن هر کی تو زمان خودش بهترین بوده مارادونا هم اتفاقا مسی رو خیلی دوست داره فقط هوادارای مارادونا تو ایران ناراحت میشن
نوشته اصلی توسط HO33E!N شما اینجوری فک کن تعصب های کور کورانه
نوشته اصلی توسط Milad .5 درصد با دو تا بازی جلو ایران و بوسنی
نوشته اصلی توسط Catman تعصب های کور کورانه حالم ازش به هم میخوره قربون صدقش برم؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هر کی تو زمان خودش بهترین بوده مارادونا هم اتفاقا مسی رو خیلی دوست داره فقط هوادارای مارادونا تو ایران ناراحت میشن مطبوعات آرژانتینی:تورنمنت را بدون مسی برو سابیا
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالم ازش به هم میخوره قربون صدقش برم؟ راستش می از چشم من هم افتاده با این کاراش مغرور شده و دیگه اون آدم سابق نیست خدا نکنه کسی از چشم من بیفته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 489 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن