نوشته اصلی توسط ehsan1361 نیمار رو قبول ندارم دید من به فوتبال با دید شما ها فرق میکنه شاید من هم اگه 10 سال جوونتر بودم اینطوری تعصب خفن داشتم ما خیلی تعصب نداریم
نوشته اصلی توسط HO33E!N جانِ خودم قبل جام جهانی گفتم 1 ماه طرفدار مسی هستم که وحید گفت خیانت یکی دو هفته با طرفداراش بودم تنفرم به میزان 2.5 برابر بیشتر شد تاکید
نوشته اصلی توسط HO33E!N ما خیلی تعصب نداریم کاملا مشخصه
نوشته اصلی توسط vahid بالاخره امتحانا تموم شد دیگه خیلی دیره خیلی
نوشته اصلی توسط HO33E!N جانِ خودم قبل جام جهانی گفتم 1 ماه طرفدار مسی هستم که وحید گفت خیانت یکی دو هفته با طرفداراش بودم تنفرم به میزان 2.5 برابر بیشتر شد همین الان مسی رو خدا میدونن چه برسه یه جام جهانی رو هم با این نسل طلایی بگیره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad به توافق نهایی رسیدن شما هم که اینقدر گدایید همش میخواید بزخری کنید هیگواین رو 25 تا پیشنهاد دادید اونم تو دوران اوجش سال بعدش که زیادم خوب نبود 40 تا فروختیمش منبعت موثقه ؟ قبلا هم گفته بودن با یووه به توافق رسیده ها !
نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه خیلی دیره خیلی
نوشته اصلی توسط Nima موراتا + دی ماریا + کونترائو + مارسلو + یک دو نفر دیگه + 70 میلیون پوند موراتا+40
حسین؟
نوشته اصلی توسط Nima منبعت موثقه ؟ قبلا هم گفته بودن با یووه به توافق رسیده ها ! نه دیگه اکثرخبرگذاری ها تایید کردن احتمال داره ویدال رو هم وردارن ببرن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 344 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 344 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن