نوشته اصلی توسط ehsan1361 آواتارت عشق من بود وقتی جوون تر بودم الان دیگه نیست ؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 منم بدم میاد نه باوو کار نداریم یه 10 روزی تعطیل شدیم چرا؟
نوشته اصلی توسط Nima الان دیگه نیست ؟ یادش به خیر
نوشته اصلی توسط HO33E!N ما نمیدونستیم پوگبا تو عرصه ی ملی درخشش نداره اونم 10 تا از کونش میندازه درخشش نداره ؟؟؟؟! جوانان فرانسه رو یه تنه قهرمان کرده
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا؟ چرا چی؟ چرا از نیمار بدم میاد ؟ کلا بدم میاد دیگه ازش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حسین من میخوام طرفدار رئال بشم شرایطش چیه ؟ یه بار یه بچه هفت ساله اومد پیش منو دوستم گفت استقلالیم میخوام پرسپولیسی بشم باید چه کار کنم نمیدونی چه بلایی سرش اوردیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad یه بار یه بچه هفت ساله اومد پیش منو دوستم گفت استقلالیم میخوام پرسپولیسی بشم باید چه کار کنم نمیدونی چه بلایی سرش اوردیم من توبه میکنم به روح فرانکو قسم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حسین من میخوام طرفدار رئال بشم شرایطش چیه ؟ درباره مسی نیمار پپ اظهار نظر میکنی...درباره میزان کثیفی جام های کسب شده توسط پپ مقایسه میان مارادونا و مسی انجام میدی درباره ژنرال فرانکو به اختصار توضیح میدی بعد میای برای مراحل بعد
نوشته اصلی توسط Nima درخشش نداره ؟؟؟؟! جوانان فرانسه رو یه تنه قهرمان کرده اون طور که مورد انتظار ما بوده ندرخشیده
نوشته اصلی توسط mohammad68 چرا چی؟ چرا از نیمار بدم میاد ؟ کلا بدم میاد دیگه ازش چرا تعطیل شدین؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 382 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 382 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن