نوشته اصلی توسط HO33E!N خدمت از ماست تو الان طرفدار آرژانتینی؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 حسین دوستمون هم که رفت کشورش یه بازگشت رویایی مثل زیدان محقق نشد بدترین حالت برای کسی که رونالدو و مسی رو 42 بار دریبل میزد اتفاق افتاد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هافبک میلان بود ساویسویچ و آخر استیل هافبک بود و من به خاطر اسمش عاشقش بودم خیلی خوب بازی میکرد از معدود ویچ هایی بود که فوتبال بلد بود
نوشته اصلی توسط mohammad68 تو الان طرفدار آرژانتینی؟ من عاشق آرژانتیبنم ولی یه پفیوزی عشقمُ دزدیده
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه بازگشت رویایی مثل زیدان محقق نشد بدترین حالت برای کسی که رونالدو و مسی رو 42 بار دریبل میزد اتفاق افتاد جام ملت های امریکا سال دیگه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هافبک میلان بود ساویسویچ و آخر استیل هافبک بود و من به خاطر اسمش عاشقش بودم منم عاشق وحید هلیل هودزیچ هستم
نوشته اصلی توسط mohammad68 خیلی خوب بازی میکرد از معدود ویچ هایی بود که فوتبال بلد بود همه چی تموم بود ، این نسل کجا بودن که بازی هاشو ببینن
نوشته اصلی توسط Milad جام ملت های امریکا سال دیگه کاش تا مسی خداحافظی نکرده کلا تورنمنت های ملی رو کنسل میکردن
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه بازگشت رویایی مثل زیدان محقق نشد بدترین حالت برای کسی که رونالدو و مسی رو 42 بار دریبل میزد اتفاق افتاد اسکولاری حرومی این همه پیرمرد رو جمع کرده برده فقط مال کاکا و رونالدینیو خار داشت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همه چی تموم بود ، این نسل کجا بودن که بازی هاشو ببینن این نسل محو بازیای مسی بودن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن