نوشته اصلی توسط HO33E!N این نسل محو بازیای مسی بودن
نوشته اصلی توسط HO33E!N این 3 تا دارن خودشونُ جر میدن بگن کار فنخال با اردشیر فرق داره تنها فرقش اینه که فن خال یادداشت بر می داره و میشینه رو نیمکت
نوشته اصلی توسط Milad جام جهانی هم مسی نگیره یحتمل جام ملت ها رو بگیره اونجا ایران و نیجریه نیستن که از این کارا بکنهکلمبیا و شیلی و اروگوئه جرش میدن باتیستوتا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تنها فرقش اینه که فن خال یادداشت بر می داره و میشینه رو نیمکت فرق حرکت تعویض 118 شون
نوشته اصلی توسط HO33E!N لوکاس مورا به این خوبی رو نبرد دامیائو رو نبرده اونوقت فرد همسن پدر من ورداشته برده اونجا چیکار ژو مگه با پله بازی نمیکرد؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 بازیکن رو دست اورتگا نمیاد صبح تا ظهر فروش مواد ... ظهر تا غروب فوتبال ... غروب تا شب فروش انسان ولی در کل خدای تکنیک جام 98 غوغا کرده بودن با ورون و باتی
نوشته اصلی توسط mohammad68 بازیکن رو دست اورتگا نمیاد صبح تا ظهر فروش مواد ... ظهر تا غروب فوتبال ... غروب تا شب فروش انسان ولی در کل خدای تکنیک حرکات فردی اون و دنیلسون عجیب غربی بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N فرق حرکت تعویض 118 شون من چون بازری رو ندیدم یه چی پروندم
نوشته اصلی توسط HO33E!N هر جا میخواد ببره فقط با اسطوره ی من مقایسه نکنن مارادونا؟ هیچ شباهتی نمیبینم بینشون .... مدیریتش رو مسی هیچوقت نداره و نخواهد داشت
نوشته اصلی توسط mohammad68 دامیائو رو نبرده اونوقت فرد همسن پدر من ورداشته برده اونجا چیکار ژو مگه با پله بازی نمیکرد؟ بازی کلمبیا 3 تا تعویض کرد به جرات میتونم بگم هیچ کدومُ نمیشناختم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 315 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 315 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن