نوشته اصلی توسط mohammad68 روزنامه نمیخونم من فقط تیتر میخونم مثل اردشیر که علی واسش میخونه
نوشته اصلی توسط mohammad68 2ساعت بود داشتیم یاسین میخوندیم؟ شعر میگی که 2006 خوب نبود
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط kamyab الو الو 68 به گوشم شاعور جان این آواتار چیه ... با روح و روان من بازی نکن
نوشته اصلی توسط HO33E!N من کیروش رو دوس ندارم ولی به نظرم بهترین کارُ کرد جز این هیچ کاری نمیشد کرد.تیمی که قطر و کویت رو به زور میبره نباید انتظار حمله ازش داشت من که میگم 5 تا تو هر بازی میخوردیم بهتر از دفاع اتوبوسی بود متنفرم از سیستم دفاعی زرینیو
نوشته اصلی توسط HO33E!N من کیروش رو دوس ندارم ولی به نظرم بهترین کارُ کرد جز این هیچ کاری نمیشد کرد.تیمی که قطر و کویت رو به زور میبره نباید انتظار حمله ازش داشت به جان خودم اگه همین احمد رو میفرستادیم خارج با اون شکمش کیروش میدید یه آزمایش ژنتیک میگرفت میاورد تیم ملی
نوشته اصلی توسط mohammad68 به گوشم شاعور جان این آواتار چیه ... با روح و روان من بازی نکن گوشی دستت باشه کافیه ! این عکس نقطه اوج ناکامی برزیله !
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
اشک های خامس واجب شد دیگه بخریمیش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من فقط تیتر میخونم مثل اردشیر که علی واسش میخونه
نوشته اصلی توسط Milad شعر میگی که 2006 خوب نبود نبود
نوشته اصلی توسط Milad شعر میگی که 2006 خوب نبود اگر تو موناکو بمونه میتونه فرهنگ سازی کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 417 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 417 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن