نوشته اصلی توسط HO33E!N ایارا رو میدیم ایارا اینده رئال
نوشته اصلی توسط Herzeleid یه زمانی عشق مجی بود 2 تا فرانسوی بودن جفتشونم نیوکاسل
نوشته اصلی توسط HO33E!N 2 تا فرانسوی بودن جفتشونم نیوکاسل یوهان کابای
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad یوهان کابای گاییده بود میگفت بیاریم رئال
نوشته اصلی توسط Catman اشکال نداره خیلی سریع لازم دارم فقط اکانت تست داشته باشه ببینم سرعتش چطوره من یه روش خیلی خوب دارم که بدون هزینه میتونی از پروکسی استفاده کنی بدون افت سرعت ولی این روش خیلی طولانیه
نوشته اصلی توسط Milad نه 5250 تخمیه واتس اپ رو که نصب میکنی همش خودکار به نت وصله مال من 5800ه، وقتی تو خونه م کلا به وایرلس وصله که شارژ باطری زیاد مصرف می کنه ولی وقتی بیرونم از gprs استفاده می کنه که خیلی روی شارژ تاثیری نداره
نوشته اصلی توسط HO33E!N 2 تا فرانسوی بودن جفتشونم نیوکاسل یوهان کابایه و متیو دبوشی کابای که نیمفصل رفت پی ای چی دبوشی هم که اومد ارسنال ونگر به بازیکنای فرانسوی بیشتر تعصب داره تا انگلیسی
نوشته اصلی توسط vahid مال من 5800ه، وقتی تو خونه م کلا به وایرلس وصله که شارژ باطری زیاد مصرف می کنه ولی وقتی بیرونم از gprs استفاده می کنه که خیلی روی شارژ تاثیری نداره 5800 وای فای داره ؟یکی از رفیقام داره ازش بخرم موقتی خوبه
نوشته اصلی توسط HO33E!N گاییده بود میگفت بیاریم رئال تا مدت ها امضاشم بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N گاییده بود میگفت بیاریم رئال من کابای رو خیلی قبول دارم ولی نه در حد رئال
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 364 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 364 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن