نوشته اصلی توسط HO33E!N سحر چی میخورین؟ بذا برم سر قابلمه ببینم چی داریم
نوشته اصلی توسط HO33E!N سحر چی میخورین؟ طبق برنامه هر شب افطار نونی سحر پلویی امشب فکر کنم خورش کرفس باشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid مراسم بانوان که همزمان نبود؟؟ همزمان، در همان مکان... فقط بینشون دیوار بتنی کشیده بودن
نوشته اصلی توسط HO33E!N اون امینه من حسینم نوشته اصلی توسط HO33E!N حاج علی من نوکرتم حسین جان یه لحظه اشتباه دیدم
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
نوشته اصلی توسط Herzeleid طبق برنامه هر شب افطار نونی سحر پلویی امشب فکر کنم خورش کرفس باشه نوشته اصلی توسط vahid بذا برم سر قابلمه ببینم چی داریم من نه تنها سیستم عامل سیمبین دارم افطار نون پنیر خوردم
نوشته اصلی توسط HO33E!N هادی یادته 3 سال زده بود گوشی:میخوام n9 بخرمآخرم نخرید فک کنم من از دو سال پیش تصمیم گرفتم دفعه بعد که میخوام گوشیمو عوض کنم فقط آیفون بگیرم... یعنی منم نمیتونم آخرش؟
نوشته اصلی توسط vahid نت اگه برای اومدن به اینجا یا هر گونه عملیات شبه چت باشه فقط با pc پی سی ندارم من یه لپتاپ داغون که 5 ساله 24 ساعته کارمو راه انداحته دیگه باید به فکر تعویضش باشم اپید بیشتر واسه چک کردن خوبه نه تایپ کردن البته اگر سرعت خوب باشه جاگیزین خوبیه
نوشته اصلی توسط HO33E!N من نه تنها سیستم عامل سیمبین دارم افطار نون پنیر خوردم من افطار مورد علاقم همین نون و پنیر و گردوئه... امشب هم دعوت بودیم دیگه
نوشته اصلی توسط Herzeleid حسینم ارادت داره شرمنده داداش اشتباه دیدم داش حسن تاج سرماست
نوشته اصلی توسط vahid من از دو سال پیش تصمیم گرفتم دفعه بعد که میخوام گوشیمو عوض کنم فقط آیفون بگیرم... یعنی منم نمیتونم آخرش؟ منم 2 ساله خیز برداشتم برا تعویض ولی با تمام وجود ناتوانم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 412 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 412 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن