نوشته اصلی توسط Nima نه این به کارمون نمیاد خامس بود یه چیزی کاناوارو رو نمیتونی راضی کنی به عرصه بازی برگرده بیاد یووه ؟ بعد از آخرین باری که رفت تو تیرک دیگه ندیدمشامروز ویری ورزش از نگاه 2 بودبوبو
نوشته اصلی توسط Milad کیبوردم نمینوشت مجبور بودم از شکلی استفاده کنم که مفهمومو برسونم میگو چی شد چرا نخورد
نوشته اصلی توسط HO33E!N میگو چی شد چرا نخورد میگو چی هست اصن ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N بعد از آخرین باری که رفت تو تیرک دیگه ندیدمشامروز ویری ورزش از نگاه 2 بودبوبو زیاد با بازیش حال نمیکردم اون اومده ایران یا اونا رفته بودن ایتالیا ؟
نوشته اصلی توسط Milad میگو چی هست اصن ؟ یه غذای دریاییچرا نخورد رفت
نوشته اصلی توسط Nima زیاد با بازیش حال نمیکردم اون اومده ایران یا اونا رفته بودن ایتالیا ؟ احتمالا جفتشون برزیل
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه غذای دریاییچرا نخورد رفت من فک میکردم یه نوع کرکسه مگه کسی میگو داشته ؟
نوشته اصلی توسط Nima زیاد با بازیش حال نمیکردم اون اومده ایران یا اونا رفته بودن ایتالیا ؟ تو بدترین مهاجم با استعداد قرن با آدریانو رقابت دارن
نوشته اصلی توسط Milad من فک میکردم یه نوع کرکسه مگه کسی میگو داشته ؟ فقط موندم چرا نخورده رفت
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو بدترین مهاجم با استعداد قرن با آدریانو رقابت دارن جفتشون خیلی خوب بودن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 458 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 458 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن