یک خیابان در مادرید به اسم دی استفانو می شود
یک خیابان در مادرید به اسم دی استفانو می شود
بریم اذان
Hero Enter
Viva Real Madrid
کارواخال:”مادریدیسموهای متعصب نبود دی استفانو را حس می کنند”
بازیکنان هر کدام چند کلمه بالای سر تابوت دی استفانو صحبت می کنند.
کاسیاس:” من در سال ۱۹۹۱وارد رئال شدم و او و کاماچو در آن زمان مربی بودند. با اطرافیانم در موردش زیاد صحبت می کردم اما در سالهای اخیر بیشتر او را شناختم. او واقعا دوست داشت که در مراسم های رسمی شرکت کند . یک شخصیت بی نظیر و نماد رئال مادرید بود.”
راموس:” این یک روز غمبار برای دنیای فوتبال است . او یک سمبل و الگو برای رئالی هاست. همیشه به او نزدیک بودم . بهترین لحظات زندگی ام را با او سهیم بودم. او کسی بود که پیراهنم را در زمان معارفه به من داد. به من گفت :”فراموش نکن که چه پیراهنی را می پوشی . هیچ چیز بزرگتر از این نیست.” بازی او را ندیدم اما کلیپ های زیادی را دیدم و لذت بردم. خیلی متواضع و صمیمی بود. بسیار متواضع و شوخ طبع بود. باید از تعصبش الگو بگیریم. گلم در دسیما با روحیه او به ثمر رسید.”
ناچو:” او یک الگو برای فداکاری و جنگندگی در این پیراهن بود. ا تفخاری است که هر روز در کنار او بودم. خیلی مهربان بود . به من گفت که برای رسیدن به رویایم سخت تلاش کنم.””.
کارواخال:” احساس درد و غم ندارم. دی استفانو یک مادریدیسموی خالص بود. همه مادریدیسموهای متعصب نبود او را حس می کنند . اوی خیلی صمیمی بود و مدت زمان زیادی را با او در والدببسا سپری کردم. مطمئنا به ما نیرو می داد.آن لحظه که به همراه او اولین سنگ شهرک ورزشی رئال را گذاشتم لحظه بسیار ویژه و پر معغنایی برای من بود. یکز از کلید های موفقیت او این بود که تیم را همیشه بالاتر از خود می دانست.”
مارادونا:”از شنیدن خبر فوت دی استفانو بی رمق شدم”
دیگو ارماندو مارادونا به خانواده دی استفانو به خاطر فوت اسطوره فوتبال آرژانتین و رئال مادرید تسلیت گفت.
مارادونا که در یک برنامه تلویزیونی شرکت کرده بود، گفت:” او یک معلم بود، کسی که خیلی چیزها را به من یاد داد. به خانواده اش تسلیت می گویم.”
وی افزود:” پس از شنیدن این خبر غمناک کاملا بی رمق شدم. فوتبال یک بازیکن و یک شخصیت بسیار بزرگ را از دست داد.”
مارادونا ادامه داد:” او تنها بازیکنی بود که وقتی وارد یک رستوران در مادرید شد، همه تشویقش کردند. او یک پدیده بود.”
دبیرکل یوفا:”دی استفانو در زمانی که تلویزیون نبود، اسطوره شد”
جیانی اینفانیتو ، دبیر کل یوفا نیز خود را به تابوت الفردو دی استفانو در برنابئو رساند و تسلیت گفت.
وی گفت:” یوفا باید در این جا حاضر می بود. من به نمایندگی از پلاتینی و کل خانواده فوتبال می آمدم. کاری که دی استفانو برای چمپیونزلیگ و فوتبال کرد، بی نظیر است. در آن زمان تلویزیون نبود و این قدر او را می شناسیم و از او به عنوان اسطوره یاد می کنیم. مردم از یک فوتبالیست بی نظیر صحبت می کنند اما بسیاری از آنها بازی او را ندیده اند. بازیکن بی نظیری بود ، یک اسطوره ، یک الگو ، یک جنتلمن.”
امشب همه چیز تحت تاثیر فوت آلفردو خواهد بود
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 454 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 454 مهمان ها)