ممد اینو ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد اینو ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنتو:”با دی استفانو انگار چهارده نفر بودیم”
پیشکسوتان رئال مادرید و افراد سرشناس دیگر در طول دیروز خود را به برنابئو رساندند و به خانواده دی استفانو تسلیت گفتند.
سانچیس:”دی استفانو هرگز نگفت که دسته کرکس ها را من ساختم”
“آلفردو در مقابل هر گونه فشار به خودش باور داشت و احساس رسندی می کرد. مسلما وقتی یک نفر چنین زندگی بلندی دارد باید از خودش راضی بوده باشد.در ابتدا هیچ کس نمی گفت که تاسیس دسته کرکس ها (گروهی از ستارگان آکادمی رئال در دهه ۸۰ که به دست دی استفانو به تیم اصلی آمدند) کار او بوده است. او جسارت استفاده از ما جوان ها را داشت. با او دوستی خیلی نزدیکی داشتی و برایش احترام زیادی قائل بودیم.”
“او هرگز در مورد دسته کرکس ها نبود .م ن بودم که با صدای بلند می گویم که او این گروه را به وجود آورد او بنیان های ما را تشکیل داد.”
“اولین لحظه ای که فهمیدم دیگر دی استفانو را نخوهم دید ، بدنم و ذهنم کند شد. نمی توانستم باور کنم. او اسطوره زندگی است.”
ایریبار (دروازه بان اسطوره ای اتلتیک بیلبائو):”دی استفانو کامل ترین بازیکن بود”
“آلفردو یک الگو برای جامعه بود. کامل ترین بازیکنی که می شناختم و خوش شانس بودن که با او روبرو شدم. خاطرات زیادی از او دارم. صحبت کردن با او را خیلی دوست داشتم.”
“او یک رهبر درون زمین بود.شایستگی های بی نظیری داشت. کامل ترین بازیکنی بود که دیدم . آقای گل ، دونده ترین و پر تحرک ترین بازیکن زمین بود.”
خنتو:”با دی استفانو انگار چهارده نفره بودیم”
“خیلی تاسف بار بود. بهترین از میان ما رفت و باید کنار امد. سالها کنار او بودم. انگار برادر بزرگترم را از دست دادم . دی استفانو از همه نظر یک غول بود. وقتی در زمین بود نگار ۱۴ نفره هستیم . در همه جای زمین حضور داشت. هم در حمله و هم در دفاع . سخت است که بازیکنی مثل او در رئال تکرار شود”
“او لایق این تتجلیل و خیلی بیش از این است . باشگاه باید از او تجلیل کند . بدون او این همه جام بدست نمی آمد. در ۱۹ سالگی به رئال آمدم و او ۲۸ ساله بود .استاد من بود. هرگز فوتبالی مثل بازی او را ندیده بودم.”
خوشم نیومد از این انیمیشنه هر چند واقعیت بود
حالا اینو ببین
در حال حاضر 457 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 457 مهمان ها)