تا ساعاتی دیگر تیم ملی آرژانتین در مرحله نیمه نهایی جام جهانی باید به مصاف هلند برود. به همین منظور روزنامه AS با دکتر بیلاردو سرمربی سابق این تیم و از مدیران فعلی فدراسیون این کشور مصاحبه ای انجام داده که در زیر می آید : آرژانتین برای بازی با هلند اماده شده است ؟
در ابتدا می خواهم چیز دیگری بگویم
بفرمایید...
از مرگ دن آلفردو می خواهم صحبت کنم. چه غم انگیز بود از دست دادن او. من فوتبال را با او شناختم. از بچگی بازی هایش را تعقیب می کردم.
او یک فوتبالیست و یک شخصیت بسیار بزرگ بود.همه ما در آرژانتین بخاطر مرگ او ناراحت هستیم.او همواره در یاد و خاطره ما باقی خواهد ماند. چه بازیکن بی نظیری بود
خوب باز می گردیم به نیمه نهایی جام جهانی
رسیدن به این مرحله برای ما بسیار مهم بود و فکر می کنم بازیکنان در وضعیت خوبی بسر می برند.برخی بچه ها مصدومیت هایی دارند که البته طبیعی است و در جام جهانی از این مسائل اتفاق می افتد.
اعتماد و اطمینان خوبی بین آنها وجود دارد . بازی بسیار دشواری مقابل هلند خواهیم داشت.اما معتقدم که تیم واکنش خوبی به این بازی از خود نشان خواهد داد. خوشحالم که بازیکنان را در وضعیت و فرم مناسبی می بینم
شما دو بار به عنوان مربی آرژانتین را به نیمه نهایی رسانده اید
بله مقابل بلژیک در 1986 و ایتالیا در 1990 . هر دو را به خوبی بخاطر دارم. بازی های متفاوتی بودند در زمان های متفاوت. هر دو بازی یادم است که بسیار دشوار بودند. رسیدن به آن مرحله در دو جام پی در پی نیز آسان نبود.
شانس این تیم آرژانتین را چقدر می دانید ؟
بسیار بالا. البته هلند با بلژیک و ایتالیا فرق دارد. دوران متفاوتی را نیز پشت سر می گذاریم.
در سال 90 وقتی با کامرون هم گروه شدیم، همه به ما می گفتند که چه شانس خوبی نصیبتان شده است. اما دیدید که چگونه بازی را باختیم.
آن بازی به ما یاد داد که هیچ حریفی را در هیچ مرحله ای نباید دست کم گرفت.
مسی را چگونه می بینید ؟
مسی وضعیت خوبی دارد. مشکلی در او نمی بینم. قبل از جام جهانی نیز وضعیت خوبی داشت. او به خوبی می داند که مردم از او انتظارات بیشتری به نسبت سایر بازیکنان دارند.
وقتی می خواهند به دیدن بازی آرژانتین بروند یا از تلویزیون بازی این تیم را ببینند، با خودشان می گویند برویم بازی مسی را ببینیم.همه روی این بچه حساب می کنند.
نگران نباشید؛ اوضاع او خوب است . گاهی سه یا چهار نفر او را محاصره می کنند. به او ضربه می زنند اما او خودش را نجات می دهد و زهرش را می ریزد .
وقتی دروازه را روبروی خودش می بیند؛ نمی توان توضیح داد که چه کاری می تواند انجام دهد. او همین حالا بهترین بازیکن جهان است.
مسی برای سابه یا مثل مارادونا برای شماست ؟
این دو بازیکن دو تیپ متفاوت از دید من هستند.البته وجه تشابهاتی نیز دارند. پله و مارادونا کارهایی با توپ می کردند که برای بازیکن مقابل قابل پیش بینی نبود. مسی هم همینگونه است . مثل مسی و مارادونا بودن آسان نیست
این تیم قدرت قهرمان شدن در جام جهانی را دارد ؟
بله واضح است که دارد. ما تیم خوبی داریم.برای این مهم، خودمان را آماده کرده ایم. دو بازی اخیر بازی های دشواری بودند اما نتیجه برای ما مثبت بود.
این تیم مسی را دارد . در کنار او هیگواین ، دی ماریا ، آگرو و بازیکنان بسیار خوب دیگر بازی می کنند.
منیع : as
رضا سیف
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 444 مهمان ها)