مورینیو که این روزها به عنوان سفیر جهانی سایت یاهو فعالیت میکند، افزود: داوید اشتباه کرد؟ بله او اشتباه کرد اما دانته، مارسلو، فرناندینیو و ... هم اشتباه کردند. عملکرد کل تیم اشتباه بود و به همین دلیل فکر نمیکنم انداختن همه تقصیرها به گردن لوئیز کار منصفانهای باشد.
آقای خاص در ادامه حمایت خود از مدافع برزیلی پیشین چلسی که با قراردادی ۴۰ میلیون پوندی به پاریسنژرمن پیوسته، تصریح کرد: به نظر تمام بازیکنان، مربیان و همه فوتبالیهایی که درگیر جام جهانی نبودهاند نیز معتقدند که لوئیز تنها مقصر شکست برزیل نبود و همه ما برای او واقعاً متاسفیم.
مورینیو با اشاره به پیروزی ژرمنها آن را یک رویداد فراموش نشدنی مانند فینال جام جهانی ۱۹۵۰ در ماراکانا (دیداری که برزیل در آن در خانه به اروگوئه باخت) دانست که تا ابد در تاریخ خواهد ماند.
وی خاطرنشان کرد: این یک اتفاق تاریخی است، اتفاقی که برای همیشه به یاد خواهد ماند، همان طور که همه ما میدانیم برزیل زمانی در فینال جام جهانی در خانهاش به اروگوئه باخته است، همان طور که پسر ۱۴ ساله من هم این را میداند. ۵۰ سال دیگر پسران ما از شکست ۷ بر یک برزیل در مرحله نیمه نهایی جام جهانی برابر آلمان حرف خواهند زد. از نظر من و از نقطه نظر حرفهای شکست برزیل واقعاً آزار دهنده بود و من برای برزیلیها واقعاً متاسفم.
پیری:”انجام نشدن سکوت یک دقیقه ای برای دی استفانو را درک نمی کنم”/چارلتون:”افتخاری است که با دی استفانو رفاقت کردم”
آمانسیو (پیشکسوت رئال):” دی استفانو خیلی کامل بود”
“اولین خاطره؟ در ۲۲ سالگی به رئال آمدم. فقط میرا و پاچین همسن من بودند. یک روز سر میز با دی استفانو ، پوشکاش ، خنتو و سانتاماریا نشسته بودم و باورم نمی شد. آنها خدایان مقدس بودند”.
“همیشه می گفت که تلاش خود را با تمام قوا انجام دهید. بازیکن بسیار کاملی بود. او می توانست خودی نشان بدهد و بجنگد. هرگز نا امید نمی شد و همه تلاش خود را برای این پیراهن انجام می داد. حضور او رئال را به این سطح رساند.”
“وقتی با او همکلام می شدی نیرو و شخصیتش را درک می کردی . او تکرار ناپذیر بود. تولدش را با خوردن سبزیجات جشن می گرفت. او حتی وداعش هم مثل خودش کامل بود. خیلی کامل بود.”
پلاتینی:” دی استفانو فوتبال مدرن را ابداع کرد”
“از فوت دی استفانو متاسف شدم. یکی از بزرگترین انسان های تاریخ از میان ما رفت . هرگز او را فراموش نمی کنم . نام و استعداد او همیشه در تاریخ فوتبال ثبت می شود. این فرصت را داشتم تا بازیهای او را ببینم . تکنیک، سرعت و شم گلزنی بی نظیری داشت. فوتبال مدرن را او ابداع کرد”
کوپا (مهاجم اسطوره ای رئال در دهه ۶۰) :” آلفردو به خاطر من اسپانیایی شد”
“بهترین بود. یک بازیکن استثنایی و سختکوش . در سه سالی که با هم بودیم در لیگ فقط یک بازی را باختیم . نه به هم حسادت می کردیم و نه هیچ چیز دیگر. ”
“در زمانی که اعلام شد باشگاه فقط حق استفاده از سه خارجی را دارد، دی استفانو اسپانیای شد تا من مشکلی نداشته باشم. هیچ اجباری نبود اما این کار را کرد. اگر سلامتی ام اجازه بدهد در مراسم تشییع جنازه او حضور خواهم یافت.”
پیری:”دی استفانو برادر بزرگتر رئالی ها بود”
“من در تابستان ۱۹۶۴ به رئال آمدم، یک ماه پس از جدایی دی استفانو. نتوانستم از حضورش به عنوان هم تیمی لذت ببرم اما وقتی در اسپانیول بود با او مواجه شدم. جالب این که وقتی به حملات اضافه می شدم روی کرنر ها از من دفاع می کرد. یادم است که روی یکی از کرنر ها بند کفشش پاره شده بود و مرا رها کرد. از فرصت استفاده کردم و گل پیروزی را زدم. هر بار او را می دیدم با هم این خاطره را تعریف مر کردیم.”
“در مراسم تجلیل از او در سال ۱۹۶۷ مقابل سلتیک در برنابئو با یکدیگر هم تیمی شدیم . روز بسیار خاصی بود. او بسیار متشخص ، متفاوت ، بی همتا و نابغه بود. استثنایی به نظر می رسید. وقتی او حرف می زد همه گوشمی دادند. وقتی پزشک رئال بودم و آلفردو مربی نیز با هم مواجه شدیم. وقتی مدیر ورزشی بودم و او مدیر انجمن پیشکسوتان نیز همین طور. او همیشه برای کمک به ما می جنگید. خودخواه نبود . از نظر من دی استفانو برادر بزرگتر رئالی ها بود. سانتیاگو برنابئو پدر ما بود”
نمی توانم درک کنم که چرا فیفا به احترام او یک دقیقه سکوت برگزار نکرد. من در جام جهانی ۱۹۷۸ با اسپانیا حضور داشتم و به خاطر فوت برنابئو سکوت در بازیهای مختلفی برگزار شد. ”
کاماچو:”دی استفانو همیشه می گفت که به آکادمی احترام بگذار”
“وقتی با دون آلفردو صحبت می کردی انگار داری اب خود رئال صحبت می کنی . او ارزشهای پر عظمتی را به این باشگاه ساطع می کرد و درون زمین با تعصب بازی می کرد. بازیکنان بزرگی در رئال حضور داشته اند اما برای دی استفانو باید کلاه ا را برداشت. لاسائتا با هرکس دیگری فرق دارد. او بزرگترین آدمی است که در دنیا دیده ام. او از پیراهن رئال دفاع کرد و میراثی بزرگ را برای نسلهای بعدی به جای گذاشت. پدرم از او به عنوان یک بازیکن متفاوت یاد می کرد و حق با او بود.
“خوش شانس بودم که وقتی فوتبال را ترک کرد از من خواست که دستیارش شوم. همکاری او با من دوره بی نظیری بود. دید او به فوتبال حرف نداشت. آرام و صحیح حرف می زد. جمله کلیدی او به من این بود:” به آکادمی همیشه احترام بگذار.” برای من دستیاری او بی نظیر بود.”
“آخرین باری که او را دیدم پیش از سفرم به جام جهانی برزیل بود. او را محکم بغل کردم. هیچ کس به اندازه دی استفانو و برنابئو نمی تواند ادعا کند که نماد رئال است.”
په له:
“اگر بخواهیم به بازیکنی از آمریکای لاتین اشاره کنیم که در اروپا به اوج موفقیت رسیده است ، ان دی استفانوست. او یک پیشگام بود. در تیم ملیش غوغا می کرد.”
بابی چارلتون:
“حقیقتا به او احترام می گذاشتم . از سکوهای برنابئو بازیهایش را می دیدم و بعد از آن با او مواجه شدم. خاطرات تاثی بر انگیزی از دی استفانو دارم و افتخاری است که با او رفاقت کردم.”
هیگوائین:”به دون آلفردو مدیونم”
“لحظات صمیمی زیادی با دی استفانو داشتم. او تاریخچه فوتبال است. نمی توان اسطورگی او را با کلمات توصیف کرد. همیشه از او با افتخار صحبت می کنم و خواهم کرد.”
“رابطه شخصی خاصی با او داشتم . از اولین اشخاصی بود که در رئال با او مواجه شدم . محکم مرا بغل کرد و گفت که موفق خواهم شد. حالا خانواده اش لحظات سختی دارند. برایشان آرزوی سعه صدر دارم.”
اینو قبول کن که فوتبال اسپانیا از سال 2000 به اینور خیلی پیشرفت کرده و هیچ ربطی به بارسا و رئال و گواردیولا نداره
تیم جوانانش پارسال با مورتا و دلوفئو و تیاگو الکانترا قهرمان جهان میشن
ایسکو میشه بهترین بازیکن جوون جهان
خسه با تیم امید اسپانیا اون بازی های خوب رو میکنه
طرفدار اسپانیا نیستم ولی اینو مطمئنم اسپانیا باز موفقیت میاره اگه یه پوست اندازی مثل المان 2004 بکنه
Hero Enter
Viva Real Madrid
کافو در این زمینه گفت: دیشب میخواستم با بازیکنان صحبت کنم اما رییس فدراسیون فوتبال اجازه نداد و گفت ما اینجا غریبهها را راه نمیدهیم و مرا بیرون کرد. به او گفتم من غریبه نیستم و فقط میخواهم چند کلمه با بازیکنان حرف بزنم.
تیمی که رئیس فدراسیونش یه احمقی مثه اینا باشه دیگه بایدم همچین بلایی سر برزیل بیاد
در حال حاضر 535 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 535 مهمان ها)