نمیخوام دخالت کنم چون فوتبال رو به اندازه ی شما نمیفهمم ولی فوتبال آلمان در خدمت بایرنه و مثل سر کرده ی مافیاست بایرن ولی نظم فوتبال آلمان بی نظریه و خیلی به فوتبال ملی اهمیت میدن
تو اسپانیا و انگلیس اولویت فوتبال باشگاهیه ولی آلمان نه
قوی شدن تیمای باشگاهی باعث میشه تیم ملی هم قوی شه ...
ولی تو انگلیس به خاطر استفاده از بازیکنان خارجی باعث شده ضعیف باشن
اگه این جوونا رو تو لیگ قهرمانان و تیم های تاپ رفتن یه نسل طلایی بوجود میاد مثل 2002 یا 2006 ولی همیشه نسل طلایی کشورت قهرمان نمیشه گاهی یه سوتی و گاهی مربی بی شور میرینه به تیمت
با اختلاف دوست نداشتنی ترین برزیلی که یادم میاد
از یه جهتم بد نشد نتیجه نگرفت بلکه یه تغییرات گسترده ای به وجود بیاد.....مربیای برزیلی به درد نمیخورن وقتش برزیل هم یه مربی با دانش داشته باشه
فرد با پله همبازی بود اونو برده جام جهانی بعد میگه کاکا سنش بالاست به درد نمیخوره
من از سیاست بایرن خیلی بدم میاددیوثا نمیزارن یه ستاره از لیگشون بره بیرون دراکسلر رو اخر نزاشتن بره ارسنالویدال که رفت همشون گریشون گرفت بگذر از ما که خدیرا و اوزیل رو گرفتیم
من از سیاست بایرن خیلی بدم میاددیوثا نمیزارن یه ستاره از لیگشون بره بیرون دراکسلر رو اخر نزاشتن بره ارسنالویدال که رفت همشون گریشون گرفت بگذر از ما که خدیرا و اوزیل رو گرفتیم
سیاست بایرن اینه که ستاره های بقیه تیمها رو به زور بگیره تو المان بایرن منفور ترین تیمه