نوشته اصلی توسط mohammad68 احمق واسه یه دقیقشه یه پیشنهاد خوب به دیگو کاستا نداد حداقل مثلا ادریانا لیما اونو خودجوش باید واسه وطنش خودش دست به کار میشد لیما
نوشته اصلی توسط mohammad68 خوب که فکر میکنم میبینم کلا بازیکناشون هیچکدوم شعور مربی گری نداشتن هیچکدوم هم نرفتن دنبالش شاخشون زیکو بودهکلا برزیلیا زود ارضایی دارن
نوشته اصلی توسط HO33E!N شاخشون زیکو بودهکلا برزیلیا زود ارضایی دارن مسی ولی خیری دیر ارضاست
نوشته اصلی توسط HO33E!N شاخشون زیکو بودهکلا برزیلیا زود ارضایی دارن مثل خوزستانی ها بداوی تیم ملی رو ول کرد رفت دبی ، بهش گفتن چرا ، گفت پول که دارم دیگه چه احتیاجی هست فوتبال بازی کنم آبادان برزیلته
نوشته اصلی توسط Herzeleid اونو خودجوش باید واسه وطنش خودش دست به کار میشد لیما این همه کار بره خارجیا کردی یه بار هم بره وطن خودت حداقل به درد نخور
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Herzeleid مسی ولی خیری دیر ارضاست مسی هم تا دوسال دیگه فوتبالش تمومه
نوشته اصلی توسط HO33E!N شاخشون زیکو بودهکلا برزیلیا زود ارضایی دارن چون کلا همشون فقیر بودن وقتی به پول میرسن دیگه بی خیال میشن
نوشته اصلی توسط Herzeleid مسی ولی خیری دیر ارضاست مسی دو ساله افت کرده...باید دید چی میشه آیندش
مومنين روزه دار در فكر فقرا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط HO33E!N مسی دو ساله افت کرده...باید دید چی میشه آیندش دوسال دیگه میره پی اس جی یا من سیتی ، بعدش هم دیپورت میشه ریورپلاته یا بوکاجونیورز
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 369 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 369 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن