این حرفا توجیه بدتر از گناه یه جورایی! همش بهانست
ببین رضا جون اگر نخوای قبول کنی خب هر چی من بگم بقیه بگن شما حرف خودتو میزنی
من بدون پیش زمینه این بازی رو دیدم و اتفاقا رو مسی هم زوم کردم به جرات میتونم بگم عملکردش در حد بازیکن معمولی بود شاید به مراتب هیگواین و لاوتزی و پرز تاثیرشو نتو بازی بیشتر بود
این که مسی بقیه رو سرگرم میکنه پس بهترینه هم شد دلیل یا توجیه؟؟
مصدومیت و فشار و....من کاری ندارم هر چی بوده این مسی خیلی وقته چیزی ازش نمیبینیم.
به نظر من طولانی شدن این روند و این نمایشش یه جورایی احتمالش بالاست که دیگه برنگرده
ستاره نبوده ما هم نگفتیم بوده ولی مسی هم نقش اول ارژانتین نبوده جز بازی ایران
من اگر بخوام تعصبی بگم خیلی حرفا میتونم بزنم و بگیرمش به سخره
تنفر یه بحث که من امشب از اون نگاه اصلا نگاه نمیکنم
مسی که داریم میبینیم 90 دقیقه تو زمین فقط راه میزه....مسی که میبینیم نمیتونه دو نفر رو جا بذاره....مسی که میبینیم منظر یه ضربه ایستگاهی یا پنالتی واسه گل زدن!
همین مدافعا قبلا هم بودن....همینا قبلا هم روپاش رفتن! همین بازیکنا سابقا هم باهاش بودن اما مسی مسی بود!
الان نیست....در حد یه بازیکن معمولی....به خدا زشته بخوایم بگیم ارژانتین رو مسی اورده بالا به خدا شرم اور
تو این بازی بازیکنای بزرگ دیگه ای مثل روبن و فن پرسی و هیگواین هم بودن
چرا 1 موقعیت هم خلق نشد
چون 2 تا تیم چپیده بودن تو دفاع و فقط نمیخواستن گل بخورن !
تو اینجور بازی ها مارادونام باشه نمیتونه کاری بکنه . کریس رونالدو بازکن بزرگیه اما ببین تو جام جهانی چی کار کرد ؟ تونست تیمشو بالا بیاره ؟
نه چون بعد از یه فصل سخت دیگه توان قبلیشو نداشت
فوتبال یه ورزش تیمیه . هرچقدرم گنده باشی هم تیمیهات داغون باشن نمیتونی کاری بکنی .
در ضمن مسی با وجود مصدومیت سختی که داشت بعد برگشتش نزدیک بود به آمار گل های رونالدو برسه . پارسالم اگه اشتباه نکنم 40-50 گل زد. یه بازیکن قرار نیست تو تمام سال های بازیش یه تنه تیمو قهرمان کنه که !
برم پستاتُ لایک کنم فک نکنن بی پشت و پناهی
در حال حاضر 420 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 420 مهمان ها)