نوشته اصلی توسط ehsan1361 مهم آرژانتینه البته مسی هم جام رو میبره بالای سر هر خری میخواد ببره
نوشته اصلی توسط HO33E!N من نذر کردم آرژانتین قهرمان بشه بدون درخشش مسی که تا اینجا تحقق یافته امروز به یککی گفتم مسی هیچ نقشی تو موفقیت ارژانتین نداشته گفت مسی یک تنه تیم رو تا فینال اورده و اگر نبود از گروهی هم بالا نمیومدیم
فوری: جیمز رودریگز به رئال مادرید پیوست
نوشته اصلی توسط HO33E!N هر خری میخواد ببره توبه کن شاید که رستگار شوی
نوشته اصلی توسط Herzeleid امروز به یککی گفتم مسی هیچ نقشی تو موفقیت ارژانتین نداشته گفت مسی یک تنه تیم رو تا فینال اورده و اگر نبود از گروهی هم بالا نمیومدیم از گروهی رو که راست گفته
نوشته اصلی توسط Herzeleid امروز به یککی گفتم مسی هیچ نقشی تو موفقیت ارژانتین نداشته گفت مسی یک تنه تیم رو تا فینال اورده و اگر نبود از گروهی هم بالا نمیومدیم مطمئن باش همشون همینُ میگن یه تنه آورد بالا بعد یه پیوست اضافه میکنن که از گروهشم نمیومد بالا
نوشته اصلی توسط HO33E!N فوری:بارسلونا با دانته به توافق رسید
نوشته اصلی توسط HO33E!N مطمئن باش همشون همینُ میگن یه تنه آورد بالا بعد یه پیوست اضافه میکنن که از گروهشم نمیومد بالا من اینو نمیگم مسی هم یکی از اون یازده تاست
نوشته اصلی توسط HO33E!N شماها ادعا میکنید با منطقین و ما متعصب ولی در عمل دقیقا برعکسه خدا کنه مسی تو بازی فینال نباشه که من از دست تو راحت بشم ای خداااااااااااا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من اینو نمیگم مسی هم یکی از اون یازده تاست اینقدی که دفاع تیمی خوب بوده اصلا آرزانتین حمله کرده که بخواد از خط حملش کسی خوب باشه؟ 4 سال پیش فورلان پس باید بهترین بازیکن 100 سال آینده هم میشد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن