نوشته اصلی توسط mohammad68 همون پسر احسان و سولمازدمش گرم ها همون که زنه رو نپیچونده بود.موندنش جوونمردیه نموندنش نامردی نیست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همه ی احسان ها هینطوری هستن ، با وفا و با مرام و عاشق خانواده تو بودی همون تلفن میزدن تصادف رو میگفتن پیچیده بودی رفته بودی
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط HO33E!N هوملز هوملز رو رئال نیاز نداره وگرنه خریدش زیاد سخت نیست احتمالا بره من یو چون دفاع اصلا نداره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad ایارا 40 تا کروس 25 تا زیدان بازیکن خوبیه نه پیشگوی خوبیه نه استعداد یاب خوبی
نوشته اصلی توسط Milad هوملز رو رئال نیاز نداره وگرنه خریدش زیاد سخت نیست احتمالا بره من یو چون دفاع اصلا نداره په په 50 سالشه باوو بره گمشه دیگه
نوشته اصلی توسط HO33E!N ها همون که زنه رو نپیچونده بود.موندنش جوونمردیه نموندنش نامردی نیست با اختلاف بدترین تفسیر یک برنامه تلویزیونی
نوشته اصلی توسط HO33E!N ها همون که زنه رو نپیچونده بود.موندنش جوونمردیه نموندنش نامردی نیست ها همون ... دمش گرم هنوز تو ایران از این آدما هست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 با اختلاف بدترین تفسیر یک برنامه تلویزیونی والا.... من وقتی میدونم از پسش بر نمیام چرا باید بمونم دلش خوش بشه بعدا بپیچم و سرد بشم و این صوبتا... به حرف آسونه این چیزا
نوشته اصلی توسط mohammad68 ها همون ... دمش گرم هنوز تو ایران از این آدما هست دمش گرم که مثل تو نیست
نوشته اصلی توسط mohammad68 تو بودی همون تلفن میزدن تصادف رو میگفتن پیچیده بودی رفته بودی باید در موقعیتش قرار بگیرم تا جوابتو بدم اما احسان ها همه با معرفتن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن