نوشته اصلی توسط azamusic کاربر برتر در زمینه عوض کردن بحث --- --- تقریبا آره --- البته خرید کمتر شده --- نه به دلیل تاهل --- به دلیل افت وحشتناک کارها و خیز زیاد قیمت ها --- آره امسال روی هم سه تا کار خوب منتشر نشد خانومت با موسیقی گوش دادنت اونم به این شکل حرفه ای و سلیقه خاص مشکل نداره؟
نوشته اصلی توسط azamusic کاربر برتر در زمینه عوض کردن بحث --- --- تقریبا آره --- البته خرید کمتر شده --- نه به دلیل تاهل --- به دلیل افت وحشتناک کارها و خیز زیاد قیمت ها --- اقا وحید تا حالا البوم های مجازی رو دانلود نکردی یعنی؟؟
نوشته اصلی توسط azamusic همسایمون داره کباب درست می کنه --- زیاد هم هست --- بوی کباب کل خونه را برداشته --- این چه وقتشه آخه --- ماه رمضونیه ؟ --- امشب رفته بودیم بیرون... افطار کباب کوبیده و جوجه با منقل درست کردیم... دیگه در من تاثیری نداره
نوشته اصلی توسط HO33E!N رئیس ناپولی : پیشنهاد بارسا در مورد کایخون را رد کردیم جوان شایسته کَیِخون گلزنی میکنه
من همه رو تکذیب میکنم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N رئیس ناپولی : پیشنهاد بارسا در مورد کایخون را رد کردیم
نوشته اصلی توسط vahid جهت اطلاعت بحث عوض شد... بحث ناتموم رو نبیاد عوض کنی که خیانت میکنی در حقش لااقل به جمع بندی میرسیدیم بعد
نوشته اصلی توسط Milad من همه رو تکذیب میکنم فهمیدی چی شده؟
نوشته اصلی توسط vahid آره امسال روی هم سه تا کار خوب منتشر نشد خانومت با موسیقی گوش دادنت اونم به این شکل حرفه ای و سلیقه خاص مشکل نداره؟ ---درسته یه سری موسیقی ها را بیشتر دوست دارم ولی همه چی گوش می کنم --- کنسرت مانی که رفتیم --- کلی خوشش اومده بود ---
نوشته اصلی توسط vahid می خوان قضیه فیگو رُ جبران کنن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن