نوشته اصلی توسط vahid آخه من تو خونه هر موقع سرم تو آرشیومه... مامانم چهار تا دری وری بارم میکنه یادم باشه از تجربیاتت استفاده کنم واسه این که تو با ارشیوت فخر میفروشی
نوشته اصلی توسط azamusic هر کی هر کاری را دوست داره باید حمایت کنه ازش --- هر کی بر اساس سلیقه اش --- همه جا تست هست --- 30 تا 60 ثانیه را می شنوی --- دوس داشتی می خری --- مثلا احسان حق شناس البوم میده من باید برم بخرم؟1 میلیارد هم هزینه کرده
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاش زلاتان هم میذاشتن درخواستت را ارسال کن ---
نوشته اصلی توسط Herzeleid با از این زاویه نگاه کنیم تاثیر نیمار یه اندازه ای بود که نبودش برزیل نابود شد مطمئنا برنده توپ طلا از تیم قهرمان ویکی از میان مولر و مسی تونی کروز که خیلی بهتر از مولر بوده ---
نوشته اصلی توسط Herzeleid با از این زاویه نگاه کنیم تاثیر نیمار یه اندازه ای بود که نبودش برزیل نابود شد مطمئنا برنده توپ طلا از تیم قهرمان ویکی از میان مولر و مسی چه زاویه ی مسخره ای 7 تا خوردین نیمار بود نمیخوردین
نوشته اصلی توسط azamusic هر کی هر کاری را دوست داره باید حمایت کنه ازش --- هر کی بر اساس سلیقه اش --- همه جا تست هست --- 30 تا 60 ثانیه را می شنوی --- دوس داشتی می خری --- من رویکردم در مقاطع مختلف بر اساس موجودی جیبم تفاوت داشت... هر موقع اوضاع روبراه بود میخریدم، حتی بدون تست... هر موقع اوضاع خراب میشد گلچین میکردم
نوشته اصلی توسط vahid همین که مدرک دارم ازت که چنین حرفی زدی کافیه آرزوی موفقیت برای مسی هم کرده
نوشته اصلی توسط azamusic هر کی هر کاری را دوست داره باید حمایت کنه ازش --- هر کی بر اساس سلیقه اش --- همه جا تست هست --- 30 تا 60 ثانیه را می شنوی --- دوس داشتی می خری --- از طرز فکرتون خوشم اومد ...
نوشته اصلی توسط vahid آخه من تو خونه هر موقع سرم تو آرشیومه... مامانم چهار تا دری وری بارم میکنه یادم باشه از تجربیاتت استفاده کنم --- خونواده من دیگه عادت کردن --- خیل انبوه سی دی و نوار و موسیقی و هارد و فلاش و ... ---
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 451 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 451 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن