اینا بازیکنای کوچیکین چیزی که ارزشو داشتین حتی پیراهن هم فروختین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا بازیکنای کوچیکین چیزی که ارزشو داشتین حتی پیراهن هم فروختین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه بدتر
بقول فامیل:من دیگه حرفی ندارم
خبر 1 ماه پیش مطبوعات کاتالانی
کاتالان ها از حالا به سوارز حمله می کنند
مطبوعات کاتالونیا حملات به سوارز را آغاز کرده اند .
ژاوی کانال در روزنامه اسپورت نوشته است :” اگر پرز ، لوئیز سوارز را به برنابئو بیاورد ، په په باید باتری هایش را دوباره شارژ کند . این دو از نظر خشونت با هم برابری می کنند . ”
در ادامه آماده است :” په په حریفان را روی زمین لگدمال می کند و لوئیز سوارز بقیه را گاز می گیرد . په په توهین می کند و توف می کند و سوارز حرکات نژادپرستانه انجام می دهد . جنس آنها حسابی جور خواهد شد . “
اینزاگی
ایشالا این فصل سری آ رو میلان میترکونه
استن کولیمور
"با مدیر برنامه ها صحبت کردم . آرسنال تو مذاکراتش با سامی خدیرا پیشرفت کرده ، لعنت به من اونا واقعا جدی هستن ! "
خدایی دیگه سامی خدیرا غصه خوردن نداره
در حال حاضر 442 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 442 مهمان ها)