ممد
نوشته اصلی توسط mohammad68 برو پنالتی هلند زورش میرسه شدیدا ولی فیفا نمیزاره برزیل امشب ببازه به دین و خدا و پیغمبر اعتقاد داری؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 غلط کردن داداشم 24 ساله که شدیدا طرفدار آلمانه منم طرفدار آرژانتین فردا شب دعوامون میشه صد در صد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مگه شک چشه ؟ با اختلاف بهترین سنتر تاریخ بسکتبال حاج آقا اون سنتره 2 و خورده ای قدشه 200 کیلو وزن این فوتبالیست هافبکه منظور ورزش رو ول میکنن چاق میشن
نوشته اصلی توسط .Chiko. حاج آقا اون سنتره 2 و خورده ای قدشه 200 کیلو وزن این فوتبالیست هافبکه منظور ورزش رو ول میکنن چاق میشن غلط میکنی به شک انتقاد میکنی
.Chiko.
نوشته اصلی توسط .Chiko. ممد به عشق یه قزوینی میکوبه
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 این صنعتی ها رو نمیشه ترک کرد و هزار مرض میاره اما قبلنا تریاک رو با یه هفته ترک میدادن من راجع به كراك مطلب ميخوندم وحشتناك بود ولي با اينحال چرا جوونها به سمتشون گرايش پيدا كردن عجيبه
نوشته اصلی توسط mohammad68 به عشق یه قزوینی میکوبه به عشق قوام؟
نوشته اصلی توسط .Chiko. حاج آقا اون سنتره 2 و خورده ای قدشه 200 کیلو وزن این فوتبالیست هافبکه منظور ورزش رو ول میکنن چاق میشن حاج آقا میدونم اون زمان عاشق لیلیان تورام بودم منظورت واضح نبود
نوشته اصلی توسط HO33E!N به دین و خدا و پیغمبر اعتقاد داری؟ دارم چطور؟ به روح اعتقاد ندارم عمه پیری هم دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 441 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 441 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن