نوشته اصلی توسط ehsan1361 منچستر ساخته شده برا دخترا یعنی اگه من الان میگفتم شاختار دونسک بازم این جمله رو میگفتی کلا منتظرید دیگه
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N مودریچ فصل بعد خودتو اماده کن
نوشته اصلی توسط .Chiko. چارتار خوب بود چارتار کلا تا الان همین چندتا آهنگ رو ساخته تجربه ای ندارن ... در عین حال ادعایی هم نداشتن ... ولی حامی همه اینا رو داشت البته ادعا رو از همه چیز بیشتر
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط .Chiko. دلت میاد چه ابهتی داشت تو ذهنم...مردک کچل شرت صورتی
.Chiko.
نوشته اصلی توسط Armila قیافه شما هم آشناس محسن نیستین شما؟؟ دختری برای بعد از 7 تیر ماه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 توپ رو میاره به عرض و رو پای چپش و شوت میزنه من دیوونه میشم از اون بازیکناس که بقول خیابانی یه سانتر بی هدف و گل....... میزنه نقش اصلی رو تو دوجامه شدن رئال داشت
نوشته اصلی توسط Armila یعنی اگه من الان میگفتم شاختار دونسک بازم این جمله رو میگفتی کلا منتظرید دیگه آره میگفتم
محسن 6730
نوشته اصلی توسط .Chiko. دختری برای بعد از 7 تیر ماه حال و احوالت چطوره؟ این عشقتون هم گذاشت همین که سایت ترکید آلبومو منتشر کرد بلاخره
نوشته اصلی توسط .Chiko. دلت میاد تیپو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 394 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 394 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن