نوشته اصلی توسط Milad من الان اولم یا دوم ؟ تو بعد از من با محمد رقابت داری وحیدم که چهارمه
نوشته اصلی توسط HO33E!N باطریش شارژنگه نمیکنه همین طور باد میکنه بايد تعويض شه
نوشته اصلی توسط HO33E!N دلیل نداره هر کی مفسره تفسیر خوبی بده...من و تو هم مفسر بشیم میرینیم به تاریخ بارسا... مفسر هم نظرات شخصیش +مطالعه رو ارائه میده یوسفی:رئال مادرید قهرمان شد خداحافظ و ارزوی جام های بیشتر برای بارسلونا من: برادرم: بابام:
نوشته اصلی توسط HO33E!N باطریش شارژنگه نمیکنه همین طور باد میکنه گوشی مامانم هم پارسال همینطوری شد... جوری باطریش باد کرده بود که اصلا پشت گوشی بسته نمیشد... رفتم باطریشُ براش عوض کردم تا الان دیگه مشکلی نداره
نوشته اصلی توسط mohammad میلاد 456 رئالی دنیا زر نزن من توپ طلا بهترین رئالی دنیا رو میگیرم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad زر نزن من توپ طلا بهترین رئالی دنیا رو میگیرم مثل مسی حق منُ میخوری
من=رئالی ترین رئالی دنیا حسین:دومین رئالی دنیا وحید:سومین رئالی میلاد:456 رئالی دنیا احمد کمیاب:اخرین رئالی دنیا
نوشته اصلی توسط vahid گوشی مامانم هم پارسال همینطوری شد... جوری باطریش باد کرده بود که اصلا پشت گوشی بسته نمیشد... رفتم باطریشُ براش عوض کردم تا الان دیگه مشکلی نداره
نوشته اصلی توسط vahid گوشی مامانم هم پارسال همینطوری شد... جوری باطریش باد کرده بود که اصلا پشت گوشی بسته نمیشد... رفتم باطریشُ براش عوض کردم تا الان دیگه مشکلی نداره منم باطري عوض كردم
نوشته اصلی توسط vahid گوشی مامانم هم پارسال همینطوری شد... جوری باطریش باد کرده بود که اصلا پشت گوشی بسته نمیشد... رفتم باطریشُ براش عوض کردم تا الان دیگه مشکلی نداره درگیرت شدم وحید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن