نوشته اصلی توسط mohammad به اینا بگو میلان چقد دوس داشتنیه بعد رئال البته اینا چه میدونن...اینا اگر میفهمیدن میشدن من و تو
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو اگر رئالی ترین رئالی دنیا بودی رئالی ترین رئالی دنیا رو در صحبتات نمیفروختی این دیوث با توماس گراوسن و رویستون درنته رئالی شده واسه ما کری میخونه
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو اگر رئالی ترین رئالی دنیا بودی رئالی ترین رئالی دنیا رو در صحبتات نمیفروختی بد بخت من الان به تو ارزش دادم در حد ماه و ستاره تو روکشوندم بالا
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad این دیوث با توماس گراوسن و رویستون درنته رئالی شده واسه ما کری میخونه میلاد شاید با بیل رئالی شده باشه کسی چه میدونه
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینا چه میدونن...اینا اگر میفهمیدن میشدن من و تو یه زمانی امکان نداشت یه بازی از سری آ رو از دست بدم تو سرما کیف میداد بازی های سری آ و میلان رو دیدن اصن سری آ همون وسطای دی و بهمن حال میداد
نوشته اصلی توسط HO33E!N میلاد شاید با بیل رئالی شده باشه کسی چه میدونه میگن بایرنی بوده با تونی کروس میخواد رئالی بشه
نوشته اصلی توسط mohammad این دیوث با توماس گراوسن و رویستون درنته رئالی شده واسه ما کری میخونه همین که با کاکا و کریس رئالی نشدم خیلی حرفه
نوشته اصلی توسط mohammad یه زمانی امکان نداشت یه بازی از سری آ رو از دست بدم تو سرما کیف میداد بازی های سری آ و میلان رو دیدن اصن سری آ همون وسطای دی و بهمن حال میداد لعنت به برلوس کونی
پنالتی
نوشته اصلی توسط Milad همین که با کاکا و کریس رئالی نشدم خیلی حرفه منظورتُ برسون شاید بخوایم فوشت بدیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 322 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 322 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن