نوشته اصلی توسط HO33E!N من نقشه ها دارم برا عدنان و هاشم غلط میکنی حال نمیکنی زیدان خودشو پاره کرد واسه ادن هازارد مورینیو گفت نه منتظر بود تا چلسی بگیرش
نوشته اصلی توسط mohammad لعنت واقعا مخصوصا به کالچو پولی یه زمانی دربی میلانو کم از الکلاسیکو نداشت زلاتان و سیلوا رُ فروخت الان به خاطر موندن عادل رامی باید ذوق کنن هوادارا
نوشته اصلی توسط HO33E!N ما طرفداری که به خاطر بازیکن حتی موندراگون رئالی بشه کونش میذاریم فرید اگه بیاد رئال بارسایی هم رئالی میشن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad من فقط در صورتی رئالی میشم که فرید موندراگون بیاد رئال رائول اسمش از تاریخچه باشگاه پاک بشه
نوشته اصلی توسط mohammad زیدان خودشو پاره کرد واسه ادن هازارد مورینیو گفت نه منتظر بود تا چلسی بگیرش من فقط هوملزُ میخوام
ریکاردو سیلوا
فن پرسی آقای گل نشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N زلاتان و سیلوا رُ فروخت الان به خاطر موندن عادل رامی باید ذوق کنن هوادارا کلا لیگ ایتالیا دیگه حال نمیدهیه زمانی بهترین لیگ دنیا بود با اختلاف الان یه ستاره داخلش نی
نوشته اصلی توسط mohammad رائول اسمش از تاریخچه باشگاه پاک بشه فرید تو دروازه عدنان و هاشم تو خط حمله چه مثلث وحشتناکی
نوشته اصلی توسط Milad فرید اگه بیاد رئال بارسایی هم رئالی میشن بعید میدونم راضی به این انتقال بشه اسم بارسا رو تخم چپش خالکوبی کرده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 314 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 314 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن