نوشته اصلی توسط AkbaR نمی پاشد ز هم دنیا چرا همون
نوشته اصلی توسط Herzeleid ما همه با هم رفیقیم ما همه با هم رفیقیم همچنان در شگفتم ...
نوشته اصلی توسط AkbaR نمی پاشد ز هم دنیا چرا دلیلشو از الله که اکبر است باید پرسید
نوشته اصلی توسط HO33E!N رضا خیلی کارش درستهیادش بخیر یه زمانی شبای الکلاسیکو میومد دهن منُ میگایید میرفت ولی واقعا چون پیگیر خبرای آرژانتین بودم اینا رُ میدونم ولی رضا کماکان فک میکنه خالی میبندم میدونم باو با اختلاف رضا منطقی ترین بارسایی که به چشم دیدم و به گوش شنیدم نه خدایی من مو به مو تایید میکنم همشو
به نظرتون دیشب با نشون داده صحنه تو بغل رفتن نویر و مرکل، چند نفر در سراسر ایران اقدام به جق زدن کردن؟
چه شکلک خوبیه
صحنه ی بوسه ی اوزیل بر خانومش
نوشته اصلی توسط vahid به نظرتون دیشب با نشون داده صحنه تو بغل رفتن نویر و مرکل، چند نفر در سراسر ایران اقدام به جق زدن کردن؟ نوشته اصلی توسط AkbaR صحنه ی بوسه ی اوزیل بر خانومش مگه ایران نشون داد؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N همون نوشته اصلی توسط Unforgiven دلیلشو از الله که اکبر است باید پرسید نزدیک بود پاسخ
نوشته اصلی توسط vahid به نظرتون دیشب با نشون داده صحنه تو بغل رفتن نویر و مرکل، چند نفر در سراسر ایران اقدام به جق زدن کردن؟ من حواسم نبود ولی دانلود میکنم میزنم حتماهمه همسرای بازیکنا هم ریختن تو زمن اصن یه وضی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 405 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 405 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن