صفحه 2987 از 3994 نخستنخست ... 198724872887293729772985298629872988298929973037308734873987 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 29,861 به 29,870 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    قراره فردا عزت تی وی پخش کنه
    طفلک اینا که باید صحنه ها رو سانسور کنن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    المان که قهرمان دنیا شد
    خوب بازیکنان تو یه مقطعی افت میکنن تقصی من چیه
    الکسیز اگه این فصل بالای 20 گل بزنه حرف تو قبول

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASSAN نمایش پست ها
    بگذار فیلیپ لام کنار سایر پیچ‌مهره‌های ماشینِ آلمانی‌ بالا و پایین بپرند و یک موفقیت ملی دیگر را به موفقیت‌ها و بردهای ملت همیشه برنده‌شان اضافه کنند. دمشان هم گرم که آدم‌های موفقیت هستند و تا ته حلقشان درگیر «اسطوره پیشرفت» و پیروزی هستند.
    آن چه از این جام به یاد من می‌ماند مسی است که وقتی برای گرفتن توپ طلای بهترین بازیکن جام از پله‌ها بالا می‌رود پاهایش روی زمین فرود نمی‌آیند. هیچ‌جا را نمی‌بیند. هیچ از حضور آدم‌های به صف شده نمی‌فهمد. چشمانش به جایِ خالی یک پایان خیره مانده است.نه دست‌های درازشده به قصد دلداری را لمس می‌کند و نه توی صورت آنگلا مرکل، صدر اعظم برندگان جهان را که با ژست متمدنانه‌اش به مسی لبخند می‌زند خیره می‌شود. جام جهانی برزیل با غرور اهریمنی مسی و بغضش که هرگز نترکید در ذهن من باقی می‌ماند. باقی‌اش برای شما که امشب می‌توانید ما را چپ و راست کنید و به کری خوانی تان ادامه دهید.

شب خوش دوستان
    توز و پاستوره و دیگر هیچ

حرفه ای
    در ضمن خوشحالم که جام جهانی تموم شد
    چون مجبور بودم به خاطر سر و کله زدن با شما رئالی ها و سرعت سایت دانلودو بخوابونم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    توز و پاستوره و دیگر هیچ
    این همه نوشت تو هم 3 خط مینوشتی لامصب

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    شبتون خوش دوستان
    دوستان رئالی تا صبح میتونید به مسی فحش و بد و بیراه بگید
    کسی به مسی کاری نداره تا 4 وقتی به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب میشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    توز و پاستوره و دیگر هیچ
    من هم مثل بیشتر آرژانتینی‌ها فوتبال را طور دیگری می‌فهمم. من عاشق دیوانه‌بازی‌های پیشبینی ناپذیر انسانم توی زمین. درگیر امکانات پیش‌بینی نشده و بالقوه آدم‌ها. جنون و انرژی آزادشده یک بازیکن که محاسبات ملال‌آور تاکتیکی را فراموش کند و بزند به سیم آخر و در یک لحظه کار ناممکن را ممکن کند. مثل مارادونا وقتی با دستانش توپ را انداخت توی دروازه تیم فوتبال دشمن ملتش. مثل مسی وقتی در سه متر جا چهار بازیکن ژرمن‌ها را مچل می‌کند. من این نظمِ آهنین و قدم به قدم گروهی را اگر همیشه هم به آن ببازیم دوست ندارم. حالم را این دودوتا چهارتایِ جمعی معطوف به موفقیت که امکانات پیش‌بینی ناپذیر زندگی را محو می‌کند، بهم می‌زند. من با دیوانه‌بازی و آن رهایی جنون‌آمیز به وجد می‌آیم. لحظه‌های جنون است که هنوز مرا عاشق فوتبال نگه داشته است نه لبخند فاتحانه‌ای که از محاسبات معطوف به پیروزی برآمده باشد. دوست دارم اگر شده لااقل در فوتبال هنوز درگیر فانتزی و جنون بمانم. حتی وقتی مسی مارادونا نیست که دست خدا داشته باشد و اعصابش که بهم بریزد توپ را بیست متر آن طرف‌تر از دروازه به بیرون بزند، هنوز شمایل اوست که برایم معنای مجسم فوتبال است. بگذار فیلیپ لام کنار سایر پیچ‌مهره‌های ماشینِ آلمانی‌ بالا و پایین بپرند و یک موفقیت ملی دیگر را به موفقیت‌ها و بردهای ملت همیشه برنده‌شان اضافه کنند. دمشان هم گرم که آدم‌های موفقیت هستند و تا ته حلقشان درگیر «اسطوره پیشرفت» و پیروزی هستند.
    آن چه از این جام به یاد من می‌ماند مسی است که وقتی برای گرفتن توپ طلای بهترین بازیکن جام از پله‌ها بالا می‌رود پاهایش روی زمین فرود نمی‌آیند. هیچ‌جا را نمی‌بیند. هیچ از حضور آدم‌های به صف شده نمی‌فهمد. چشمانش به جایِ خالی یک پایان خیره مانده است.نه دست‌های درازشده به قصد دلداری را لمس می‌کند و نه توی صورت آنگلا مرکل، صدر اعظم برندگان جهان را که با ژست متمدنانه‌اش به مسی لبخند می‌زند خیره می‌شود. جام جهانی برزیل با غرور اهریمنی مسی و بغضش که هرگز نترکید در ذهن من باقی می‌ماند. باقی‌اش برای شما که امشب می‌توانید ما را چپ و راست کنید و به کری خوانیتان ادامه دهید. بهرحال برنده‌اید و وقتی که می‌برید پادشاهید...

فوق حرفه ای
    اسم مسی خنده اوره اصلا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    شما همیشه این انگ رو میزنید که شما ازش بت ساختید و ما مشکلی باهاش نداریم
    منم میگم شما ازش متنفرید و من ازش بت نساختم
    دلیل نمیشه شما درست بگید من غلط و همینطور برعکس
    تو رای گیری توپ طلا وقت رو به خاطر رونالدو بعد بازی با سوئد تمدید میکنن در حالی که قبلش مسی ( حالا به هر دلیلی ) پیش بوده مشکلی نیست اما مسی که انتخاب میشه میگین مافیا
    همونطور که گفتم تنفر و تعصب منطق رو دور میکنه پس سعی نکنید خودتون رو یه روشن فکر بی طرف نشون بدید و امثال من رو بت پرست
    چون ساختین و خبر ندارین!
    ما چرا باید ازش متنفر باشیم؟؟ چرا از بقیه نیستیم؟؟ مشکل همین طرفداراشن...مشکل همین پروژه تقدس سازی !
    رونالدو چه زبطی به ماجرا داره؟؟ چرا همیشه مقابل مسی رونالدو رو میگین؟؟؟
    عزیز من من بحثم رو شخص مسی....نه مقایش کرم نه چیزی!
    میگم بذیرید مسی هم خدا نیست! بپذرید اشتباهاتشو.....بپذیرید همه چیز نباید فداش بشه!
    بپذیرید دوست نداشتن مسی دلیل عقدها ی بودن و .نیست!

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    من هم مثل بیشتر آرژانتینی‌ها فوتبال را طور دیگری می‌فهمم. من عاشق دیوانه‌بازی‌های پیشبینی ناپذیر انسانم توی زمین. درگیر امکانات پیش‌بینی نشده و بالقوه آدم‌ها. جنون و انرژی آزادشده یک بازیکن که محاسبات ملال‌آور تاکتیکی را فراموش کند و بزند به سیم آخر و در یک لحظه کار ناممکن را ممکن کند. مثل مارادونا وقتی با دستانش توپ را انداخت توی دروازه تیم فوتبال دشمن ملتش. مثل مسی وقتی در سه متر جا چهار بازیکن ژرمن‌ها را مچل می‌کند. من این نظمِ آهنین و قدم به قدم گروهی را اگر همیشه هم به آن ببازیم دوست ندارم. حالم را این دودوتا چهارتایِ جمعی معطوف به موفقیت که امکانات پیش‌بینی ناپذیر زندگی را محو می‌کند، بهم می‌زند. من با دیوانه‌بازی و آن رهایی جنون‌آمیز به وجد می‌آیم. لحظه‌های جنون است که هنوز مرا عاشق فوتبال نگه داشته است نه لبخند فاتحانه‌ای که از محاسبات معطوف به پیروزی برآمده باشد. دوست دارم اگر شده لااقل در فوتبال هنوز درگیر فانتزی و جنون بمانم. حتی وقتی مسی مارادونا نیست که دست خدا داشته باشد و اعصابش که بهم بریزد توپ را بیست متر آن طرف‌تر از دروازه به بیرون بزند، هنوز شمایل اوست که برایم معنای مجسم فوتبال است. بگذار فیلیپ لام کنار سایر پیچ‌مهره‌های ماشینِ آلمانی‌ بالا و پایین بپرند و یک موفقیت ملی دیگر را به موفقیت‌ها و بردهای ملت همیشه برنده‌شان اضافه کنند. دمشان هم گرم که آدم‌های موفقیت هستند و تا ته حلقشان درگیر «اسطوره پیشرفت» و پیروزی هستند.
    آن چه از این جام به یاد من می‌ماند مسی است که وقتی برای گرفتن توپ طلای بهترین بازیکن جام از پله‌ها بالا می‌رود پاهایش روی زمین فرود نمی‌آیند. هیچ‌جا را نمی‌بیند. هیچ از حضور آدم‌های به صف شده نمی‌فهمد. چشمانش به جایِ خالی یک پایان خیره مانده است.نه دست‌های درازشده به قصد دلداری را لمس می‌کند و نه توی صورت آنگلا مرکل، صدر اعظم برندگان جهان را که با ژست متمدنانه‌اش به مسی لبخند می‌زند خیره می‌شود. جام جهانی برزیل با غرور اهریمنی مسی و بغضش که هرگز نترکید در ذهن من باقی می‌ماند. باقی‌اش برای شما که امشب می‌توانید ما را چپ و راست کنید و به کری خوانیتان ادامه دهید. بهرحال برنده‌اید و وقتی که می‌برید پادشاهید...

خیانت و دیگر هیچ

صفحه 2987 از 3994 نخستنخست ... 198724872887293729772985298629872988298929973037308734873987 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 401 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 401 مهمان ها)