در ضمن خوشحالم که جام جهانی تموم شد
چون مجبور بودم به خاطر سر و کله زدن با شما رئالی ها و سرعت سایت دانلودو بخوابونم
من هم مثل بیشتر آرژانتینیها فوتبال را طور دیگری میفهمم. من عاشق دیوانهبازیهای پیشبینی ناپذیر انسانم توی زمین. درگیر امکانات پیشبینی نشده و بالقوه آدمها. جنون و انرژی آزادشده یک بازیکن که محاسبات ملالآور تاکتیکی را فراموش کند و بزند به سیم آخر و در یک لحظه کار ناممکن را ممکن کند. مثل مارادونا وقتی با دستانش توپ را انداخت توی دروازه تیم فوتبال دشمن ملتش. مثل مسی وقتی در سه متر جا چهار بازیکن ژرمنها را مچل میکند. من این نظمِ آهنین و قدم به قدم گروهی را اگر همیشه هم به آن ببازیم دوست ندارم. حالم را این دودوتا چهارتایِ جمعی معطوف به موفقیت که امکانات پیشبینی ناپذیر زندگی را محو میکند، بهم میزند. من با دیوانهبازی و آن رهایی جنونآمیز به وجد میآیم. لحظههای جنون است که هنوز مرا عاشق فوتبال نگه داشته است نه لبخند فاتحانهای که از محاسبات معطوف به پیروزی برآمده باشد. دوست دارم اگر شده لااقل در فوتبال هنوز درگیر فانتزی و جنون بمانم. حتی وقتی مسی مارادونا نیست که دست خدا داشته باشد و اعصابش که بهم بریزد توپ را بیست متر آن طرفتر از دروازه به بیرون بزند، هنوز شمایل اوست که برایم معنای مجسم فوتبال است. بگذار فیلیپ لام کنار سایر پیچمهرههای ماشینِ آلمانی بالا و پایین بپرند و یک موفقیت ملی دیگر را به موفقیتها و بردهای ملت همیشه برندهشان اضافه کنند. دمشان هم گرم که آدمهای موفقیت هستند و تا ته حلقشان درگیر «اسطوره پیشرفت» و پیروزی هستند.
آن چه از این جام به یاد من میماند مسی است که وقتی برای گرفتن توپ طلای بهترین بازیکن جام از پلهها بالا میرود پاهایش روی زمین فرود نمیآیند. هیچجا را نمیبیند. هیچ از حضور آدمهای به صف شده نمیفهمد. چشمانش به جایِ خالی یک پایان خیره مانده است.نه دستهای درازشده به قصد دلداری را لمس میکند و نه توی صورت آنگلا مرکل، صدر اعظم برندگان جهان را که با ژست متمدنانهاش به مسی لبخند میزند خیره میشود. جام جهانی برزیل با غرور اهریمنی مسی و بغضش که هرگز نترکید در ذهن من باقی میماند. باقیاش برای شما که امشب میتوانید ما را چپ و راست کنید و به کری خوانیتان ادامه دهید. بهرحال برندهاید و وقتی که میبرید پادشاهید...
چون ساختین و خبر ندارین!
ما چرا باید ازش متنفر باشیم؟؟ چرا از بقیه نیستیم؟؟ مشکل همین طرفداراشن...مشکل همین پروژه تقدس سازی !
رونالدو چه زبطی به ماجرا داره؟؟ چرا همیشه مقابل مسی رونالدو رو میگین؟؟؟
عزیز من من بحثم رو شخص مسی....نه مقایش کرم نه چیزی!
میگم بذیرید مسی هم خدا نیست! بپذرید اشتباهاتشو.....بپذیرید همه چیز نباید فداش بشه!
بپذیرید دوست نداشتن مسی دلیل عقدها ی بودن و .نیست!
در حال حاضر 401 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 401 مهمان ها)