صفحه 2997 از 3994 نخستنخست ... 19972497289729472987299529962997299829993007304730973497 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 29,961 به 29,970 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    فقط نقي رو بكني خديجه حله
    پس خدا بهت صبر بده

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    پس خدا بهت صبر بده

چرا؟

فوق حرفه ای
    چرا؟
    خو دارغوزاباد زندگی کردن سخته

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    خو دارغوزاباد زندگی کردن سخته

اها از اون نظر ؟

فوق حرفه ای
    اها از اون نظر ؟
    پس از چه نظر

فوق حرفه ای
    فليپ لام:جام جهانى نياز به تيمهاى بسيار خوب دارد نه تنها به بازيكن بسيار خوب از دست يك بازيكن تنها كارى ساخته نيست و اين باعث همه مشكلات براى مسى شده است،هيچ كسى به مهارت مسى شكى ندارد و هر كسى هم داشته باشد مغرور است،ما در اين جام بهترين بوديم و براى مسى متاسفم و مطمئنم در اينده به اين جام ميرسد،او بازيكنى بسيار خوبى است اميدوارم اين باخت روش اثر نزارد و بتواند جادويش را در بازيهاى اينده نمايان كند،ماريو گوتزه:
    من احترام بسيارى براى مسى قائلم او نيازى به اين جام ندارد تا به همه بفهماند كه بهترين است،من و همه بازيكنان بغير از مسى اين جام را ميخواهيم تا به همه بفهمانيم كه بهترين هستيم و اعتماد به نفس پيدا كنيم ولى ليونل با ما فرق دارد به هر حال واسش متاسفم،
    من از مسى معذرت ميخواهم او مستحق باخت نبود و اين باخت هرگز از قيمتش كم نميكند.
    باستيان شفان شتايگر:
    طرفداران رقباى مسى امشب خيلى در مورد مسى حرف زدن،اينا اصلا مهم نيستن ،عاشقان فوتبال او را خوب ميشناسن و ميدانن كه او هنوز هم بهترين است ،خيلى خوشحالم كه توانستم مقابلش بازى كنم و اگر بازيش با تيم المان نبود بدون شك طرفدار او ميشدم،واسش ارزوى خوشبختى ميكنم و اميدوارم در روسيه بتواند قهرمان شود.

ماتس هوملز:
    بايد مردم ارژانتين به تيمشون افتخار كنن انها داراى بهترين بازيكن تاريخ هستن،من هميشه خواسته ام كه روزى در كنار مسى بازى كنم او الگوى هميشگى من است ،من بخاطر مسى متاسفم كه نگذاشتيم رؤياش به حقيقت بپيوندد اما او هنوز جوان است و ميتواند در اينده به اين رويا دست يابد،

مولر:من مستحق بهترين بازيكن جام نبودم تنها كسى كه مستحق باشد مسى است،من با هم تيميام بازى كردم و به كمك انها گل بثمر ميرساندم اما مسى از همان روز اول بهترين بود،وقتى من تواناييهايش را داشتم ان وقت بياييد و بگوييد تو مستحق بودى ،الان حتى بهش نزديك هم نيستم اون بهترين بود و بهترين باقى خواهد ماند،من بابت او خيلى متاسف هستم و اميدوارم اين باخت تاثير منفى روى او نگذارد چون ديگر شاهد زيبايى فوتبال نخواهيم بود مسى الگوى هميشگى من است،گوارديولا هميشه در تمرينات از مسى و داستنهايش برامون حرف ميزد من در اين جام فهميدم كه چرا اينقدر ازش تعريف ميكرد خيلى ساده بگم مسى بد شانس بود او بهترين است.

فوق حرفه ای
    کروس شاید پنجشنبه معارفه شود

درخشش کروس در جام جهانی باعث شد که قیمت این بازیکن برای رئال مادرید از ۲۵ به ۳۰ میلیون یورو افزایش یابد. امروز سران رئال و بایرن جلسه می گذارند تا آخرین جزئیات این انتقال را نهایی کنند.

کروس درخشش بی نظیری در جام جهانی داشت و بایرن دوست داشت او را حفظ کند اما توافق با رئال مادرید مانع از این اتفاق شد. او با رئال مدتهاست که به توافق رسیده است و احتمال زیادی وجود دارد تا پنجشنبه در برنابئو معارفه شود.
    او امروز به همراه تیم ملی آلمان در برلین جشن قهرمانی می گیرد . پس از آن به مادرید می آید تا معارفه شود و در نهایت در روز ۱۵ مرداد به تمرینات رئال بر می گردد.

فوق حرفه ای
    دهن سرویسا چه چیزایی میسازن

پشتم گرمـــــــــه ، اگه شادم واسه اینکه مانشافت برد پشتم گرمه
    کیفم کوکه و همه غما رفته از یادم ، مسیو دیدم گریه کرده پشتــــــــــــــــم گرمه
    وقتی المان گل زد از پا نیفتادم و یه سره داد زدم پشتم گرمه

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] winger [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] is close to signing with [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].

فوق حرفه ای

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

• ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    • ۱۷۱۰
    • ۲

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی -اسطوره فوتبال آرژانتین گفت هموطن او به خاطر نمایش نه چندان دلچسب خود در فینال جام جهانی سزاوار کسب جایزه بهترین بازیکن جام نبود.

به گزارش بیست چهارده، دیه‌گو مارادونا پس از شکست آرژانتین برابر آلمان در فینال جام جهانی ۲۰۱۴ که در آن لیونل مسی نمایش چندان درخشانی نداشت و با این حال در پایان آن توپ طلای آدیداس را به عنوان بهترین بازیکن جام گرفت، در پاسخ به این سؤال که آیا ستاره بارسلونا سزاوار کسب این جایزه بوده است یا خیر، اظهار داشت: مسی؟ اگر می‌توانستم بهشت را به مسی می‌دادم اما این درست نیست که یک جایزه را تنها به هدف رسیدن به یک برنامه تبلیغاتی و مالی به کسی بدهید که حقش نبوده است!

مارادونا در ادامه به ابراز ناراحتی از شکست آرژانتین در فینال جام جهانی پرداخت و گفت: برای کشورم متأسفم. گل گوتزه واقعاً دردناک بود. شکست در فینال قلبم را پر از اندوه کرد. همه چیز داشت خوب پیش می‌رفت و به نظرم آرژانتین حداقل لیاقتش را داشت که بازی را به ضربات پنالتی بکشاند. آلمان پیروزی‌اش را به لطف درک اشتباه مدافعان آرژانتین به دست آورد.

اسطوره آلبی سلسته در پایان به انتقاد از تصمیم آلخاندرو سابیا، سرمربی تیم ملی آرژانتین به خاطر تعویض اسکیل لاوتزی و به میدان فرستادن سرخیو آگرو به جای او پرداخت و تصریح کرد: نمی‌فهمم که چرا لاوتزی تعویض شد! او در جناحین داشت فوق‌العاده کار می‌کرد. آگرو اما تأثیری بر روند بازی نگذاشت. این تورنمنت، تورنمنت او نبود.

صفحه 2997 از 3994 نخستنخست ... 19972497289729472987299529962997299829993007304730973497 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 398 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 398 مهمان ها)