نوشته اصلی توسط Armila اصن اینقد بخندین تا بترکین نتونین ببینین گواردیولا رو اینا خیلی حسودن باهاشون حرف نزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Herzeleid واااااا چه نکته ظریفی اون وقت چرا بایرن خودش نتیجه نگرفت؟ نتیجه از نظر شما یه باخت بد جلو رئاله دیگه؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Ghavam اینا خیلی حسودن باهاشون حرف نزن یعنی اصن خیلییییی حسودنا من واقع متوجه نمیشم دیگه
نوشته اصلی توسط Armila اصن اینقد بخندین تا بترکین نتونین ببینین گواردیولا رو شما از جای ما هم ببین
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی عجیب بود تو تیم خودشون لوله شدن تو جام جهانی قهرمان آرمیلا خانم سوار 4 تا موج مضحک نشو لطفا موج مضحک؟
نوشته اصلی توسط Armila اصن اینقد بخندین تا بترکین نتونین ببینین گواردیولا رو دوست عزیز آلمان بعد از عدم نتیجه گیری و بازی های ضعیف تو جام جهانی 2002 یه برنامه ریخت کل آلمان شد آکادمی برا پرورش بازیکن از سن 5-6 سالگی 12 سال بعد مزدشُ گرفت هر کسی هر مزخرفی نوشت و گذاشت تو فیس و سایتای ورزشی ورندار بزن دیوار اتاقت
نوشته اصلی توسط Armila نتیجه از نظر شما یه باخت بد جلو رئاله دیگه؟ نتیجه یعنی تیمی که سه گانه گرفته و به احدی رحم نمیکنه خنثی بشه نتیجه یعنی ریبزی و روبن تک به تکو پاس بدن نتیجه یعنی جلو بدترین من یو تاریخ به چه کنم بیفتی نتیجه یعنی تیمت 3 تا بخوره اما پلن b نداشته باشی
نوشته اصلی توسط Armila موج مضحک؟ موج مضحکی که زحمات 12 ساله ی آلمان و برنامه ریزی رُ نادیده میگیره
نوشته اصلی توسط Armila موج مضحک؟ همین موجای تاثیر گواردیولا بر المان و مسی یک تنه تیم رُ بالا برد و کیروش خوبه و بقیه بدن و.....
نوشته اصلی توسط HO33E!N دوست عزیز آلمان بعد از عدم نتیجه گیری و بازی های ضعیف تو جام جهانی 2002 یه برنامه ریخت کل آلمان شد آکادمی برا پرورش بازیکن از سن 5-6 سالگی 12 سال بعد مزدشُ گرفت هر کسی هر مزخرفی نوشت و گذاشت تو فیس و سایتای ورزشی ورندار بزن دیوار اتاقت شما اصن عقل کل ما نمیفهمیم چشمون به سایتاس من نگفتم کل تیمو گواردیولا به اینجا رسوند من گفتم بی تاثیر نبود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 384 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 384 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن