نوشته اصلی توسط HO33E!N آنخل عشق من به شرطی که دو سه سال دیگه سر از بارسا در نیاره
نوشته اصلی توسط Milad خود دیوثت مگه نمیگفتی بفروشیمش محمد کلا میرینه نمیدونه به کی چی و کجا فقط میرینه
نوشته اصلی توسط HO33E!N بازیکن خوبیه نایب قهرمانی هم مبارکش فقط خواهش یکنم سمت زیدان و مارادونا نیارینش من سمت مارادونا نیاوردمش و نخواهم آورد
نوشته اصلی توسط vahid به شرطی که دو سه سال دیگه سر از بارسا در نیاره سر از هر جا در بیاره از بی لیاقتی خودمونه
نوشته اصلی توسط Milad خود دیوثت مگه نمیگفتی بفروشیمش در صورت اومدن گوستاوو خدیرا بهترین گزینس کاسمیرو هم به گوستاوو ترجیح میدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N سر از هر جا در بیاره از بی لیاقتی خودمونه اگه خودش اصرار به رفتن داشته باشه؟
حسین دیدی مارادونا چی گفته ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad در صورت اومدن گوستاوو خدیرا بهترین گزینس کاسمیرو هم به گوستاوو ترجیح میدم گوستاوو سیبیلش خیلی باحاله ها
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه عکس درست حسابی از گریه دیماریا نداری؟از اینا که از تی وی عکس میگیرن نمیخوام بازیکن پی اس جی به ما چه
نوشته اصلی توسط mohammad در صورت اومدن گوستاوو خدیرا بهترین گزینس کاسمیرو هم به گوستاوو ترجیح میدم من ایارا رو هم به گوستاوو ترجیح میدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 416 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 416 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن