نوشته اصلی توسط HO33E!N دلم یه ریدن اساسی به بارسا میخواد اینجاس که دلمون برای خوزه بیشتر تنگ میشه هم با حرقاش میرید... هم با تاکتیکش
نوشته اصلی توسط vahid مزدک دیشب باورش نشده بود توپ طلای جامُ دادن به مسی... اولش میگفت جزو سه بازیکن برتر جام شده... بعد رفت سایتا رو چک کرد بازم باورش نشده بوده مسی توز رُ خط زده پالاسیو رُ آورده مزدک اشاره نمیکنه فقط میگه پالاسیو بازیکن نیست گه خورد که خطش زد
نوشته اصلی توسط HO33E!N عشق من خوشکل نیست خریدار نداره ستاره ی بی ادعا ولی من فکر می کنم، اگه بره تو تیمای دیگه موفق نمیشه (منظورم به اندازه موفقیت فعلیشه)
ظاهرا اینزاگی می خواد پوست از سر بازیکنای بی غیرت بکنه! تو مصاحبش گفته فقط بازیکن هایی بازی می کنن که بجنگن! در واقع اشاره مستقیم به بالوتلی کرده...
نوشته اصلی توسط HO33E!N دلم یه ریدن اساسی به بارسا میخواد قهرمان چمپیونزلیگ رو دبل کردیم
نوشته اصلی توسط Milad ادامس خرسی یا نادیا مسی ؟ کاربرای طرفداری دیشب عزای عمومی گرفتن مارادونا مگه علی دایی ه ؟ مورینیو گفته نباید به مسی فشار بیارن همشون میگن ببینید بزرگی مثل مورینیو چی میگه تا دیروز زرینیو و آقای عام و آقای ماس بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N مسی توز رُ خط زده پالاسیو رُ آورده مزدک اشاره نمیکنه فقط میگه پالاسیو بازیکن نیست گه خورد که خطش زد تک به تکی که هیگی خراب کرد
نوشته اصلی توسط HASSAN قهرمان چمپیونزلیگ رو دبل کردیم مردین مردونه بیاین تو زمین نه با ماینکو ما هم پارسال تو 5 روز غارسا رو دبل کردیمیکیش با تیم ذخیره بود
نوشته اصلی توسط HASSAN قهرمان چمپیونزلیگ رو دبل کردیم مخصوصا اون 4-3 که آخرت پیروزی بود ما هم 3 بار تیمی که شما 60 بار نبردینش رُ ترکوندیم
نوشته اصلی توسط vahid تک به تکی که هیگی خراب کرد خیلی عجیب بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 429 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 429 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن