نوشته اصلی توسط HO33E!N کم و کاستی ها گردن من
نوشته اصلی توسط HO33E!N فقط جا داره یه گله از شما داشته باشم که ایارا رُ نبردین به مدیر نقل و انتقالات سپردم زیر نظر داشته باشتش واسه فصل بعد
نوشته اصلی توسط HO33E!N football is our life همه میگن فوتبال مسئله مرگ و زندگی ولی من میگم فراتر از مرگ و زندگی
نوشته اصلی توسط vahid فایده نداره... اینجا باید تعطیل بشه اخبار و حواشی فوتبال برای هواداران چلسی و آرسنال و یووه چی میشه؟ اونا گناه نداشتن که هوادار رئال نشدن...اونا گناه نداشتن که حذب باد نبودن
نوشته اصلی توسط vahid فایده نداره... اینجا باید تعطیل بشه میشه چی بریم تو تاپیکی که همه هم نظرن؟؟ اینجا خوبه نظرات مخالف باعث پویایی میشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N football is our life من فقط میتونم بگم real is my life
نوشته اصلی توسط .Chiko. کم و کاستی ها گردن من بذار گردن وحید
نوشته اصلی توسط Herzeleid میشه چی بریم تو تاپیکی که همه هم نظرن؟؟ اینجا خوبه نظرات مخالف باعث پویایی میشه تاپیک جامع پویایی
نوشته اصلی توسط HO33E!N اخبار و حواشی فوتبال برای هواداران چلسی و آرسنال و یووه چی میشه؟ اونا گناه نداشتن که هوادار رئال نشدن...اونا گناه نداشتن که حذب باد نبودن من میگم لیگ ایتالیا که تکلیفش مشخصه این تاپیکو بدین واسه لیگ جزیره
نوشته اصلی توسط HO33E!N اخبار و حواشی فوتبال برای هواداران چلسی و آرسنال و یووه چی میشه؟ اونا گناه نداشتن که هوادار رئال نشدن...اونا گناه نداشتن که حذب باد نبودن اصل کاری ها همه تاپیک دارن... هر کدوم تو تاپیک خودشون... بقیه تیمها هم اگه طرفدار داشته باشن میتونن تاپیک بزنن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن