نوشته اصلی توسط HO33E!N احتمالا بد زدی درباره مسی و مارادونا و زیدان یه تحلیل برو مسی با اختلاف بهترین بازیکن تاریخ ه کاری که مسی کرد هیچکس تا حالا نکرده
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad قربونت نگفتی چی فرستادی محتوای پیامک:میلاد دارم میمیرم به دادم برس
نوشته اصلی توسط Milad مسی با اختلاف بهترین بازیکن تاریخ ه کاری که مسی کرد هیچکس تا حالا نکرده نابود کردی خودتُیه دفه بگو توزُ مسی خط نزده خودتُ راحت کن
نوشته اصلی توسط HO33E!N تایید البته من به عشقم خیانت کردم و عاشق یه بچه خوشگل کلمبیایی شدم
نوشته اصلی توسط Milad قربونت نگفتی چی فرستادی گفتم که! اینقد پست زیاد بود ندیدی فرستاده بودم: نیم ساعت قبل از فینال، باران ***** شد
نوشته اصلی توسط Milad البته من به عشقم خیانت کردم و عاشق یه بچه خوشگل کلمبیایی شدم رفته بودم در یه محفل مجازی بارسایی به غایت خوشحال بودن از این انتقال...
نوشته اصلی توسط HO33E!N نابود کردی خودتُیه دفه بگو توزُ مسی خط نزده خودتُ راحت کن پسرم مگه ایرانه ؟اونجا هر کسی با توانایی های خودش میرسه به تیم اصلی نیمار رو هم قیمتش 57 تا بوده چرا نمیخوای بفهمی ؟.استعفای راسل تنها دلیلش خستگی بوده ولاغیر
نوشته اصلی توسط HASSAN گفتم که! اینقد پست زیاد بود ندیدی فرستاده بودم: نیم ساعت قبل از فینال، باران ***** شد جدی سایت ***** شد ؟من اصن نفهمیدم
نوشته اصلی توسط Milad جدی سایت ***** شد ؟من اصن نفهمیدم ها
نوشته اصلی توسط HO33E!N رفته بودم در یه محفل مجازی بارسایی به غایت خوشحال بودن از این انتقال... دیماریا خیلی خوبه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 487 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 487 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن