نوشته اصلی توسط HO33E!N اونا هم اینقد دستمزدشون بالاست؟ اونا از فوتبالیستا بیشترم میگیرن خیلی اوقات
نوشته اصلی توسط Milad تا 2018 پولی داشته بشیم بریم از نزدیک زیارتشون کنیم مردیم بس که از مانیتور دیدیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو یوونتوسی هستی دیگه بیسین بینیم باو... گفتم اگه سری آ نگاه کنم، ترجیح میدم یووه ببره همین
نوشته اصلی توسط reza67 اونا از فوتبالیستا بیشترم میگیرن خیلی اوقات فک کنم فقط تو آمریکا اینقد میدن
نوشته اصلی توسط vahid بیسین بینیم باو... گفتم اگه سری آ نگاه کنم، ترجیح میدم یووه ببره همین میلاد زد زیر حرفش
نوشته اصلی توسط HO33E!N تا 2018 پولی داشته بشیم بریم از نزدیک زیارتشون کنیم مردیم بس که از مانیتور دیدیم 2022 شاید با اهل عیال بتونیم بریم قطر
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Al!rezA چه رشته ای بودی ؟ چی می خوای قبول شی ؟ کنکور رو چطور دادی ؟ رشته دبیرستان ریاضی بود پارسال کنکور ریاضی دادم انتخاب رشته نکردم/ امسال هنر شرکت کردم واسه طراحی صنعتی بد نبود سخت بود یکی 2تا درس
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N میلاد زد زیر حرفش رقابت بین خودمونه
نوشته اصلی توسط HO33E!N میلاد زد زیر حرفش
نوشته اصلی توسط Milad رقابت بین خودمونه برای رده دهم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 363 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 363 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن