اوله آرژانتین : ماسچرانو لیاقتش بیشتر بود
به مسی توپ طلای جام را دادند . خود مسی هم می داند که شایسته این عنوان نبود. البته او هنگام دریافت جایزه عصبی و بی میل بود چرا که در شوک شکست از آلمان قرارداشت. ولی واقعا ماسچرانو شایسته تر از مسی نبود ؟ گاتزتا دلوا اسپورت ایتالیا : مسی شکست خورد اما برای فیفا بهترین است !
جام جهانی مسی با 4 گل در مرحله گروهی به پایان رسید. تفاوت او با مارادونای 86 خیلی زیاد است . مارادونا آرژانتین را قهرمان کرد و گل هایی که به ثمر رساند در مراحل حساس و تعیین کننده بود. مسی از مرحله گروهی به بعد هیچ گلی نزد . آخرین ضربه او به توپ در جام جهانی نیز یک فاجعه بود. اما فیفا در نهایت جایزه بهترین بازیکن جام را به او داد. واقعیت این است که این جام هم جام مسی نبود .
گلوبو اسپورت برزیل : دادن توپ طلای مسابقات به مسی مضحک بود
بازخورد انتخاب مسی در صفحات اجتماعی زیاد بوده و همه این انتخاب فیفا را سرزنش کردند کرده اند. رود گولیت نوشته : توپ طلا به مسی؟ باور نمی کنم . میگل اررا مربی مکزیک در توئیترش نوشته : یک توپ طلای مضحک
مسی در جام جهانی موفق شد در برابر ایران ، بوسنی و نیجریه خوش بدرخشد و پس از آن با راه رفتن در زمین مسابقه به فینال رسید ! گفتنی است در رده بندی سایت آماری کاسترول مسی حتی در لیست 10 بازیکن برتر جام نیست !
ماریو کمپس : فکر می کنم مسی در طول جام جهانی در حد استاندارد نبود. شاید او در چند بازی ابتدایی چهار گل به ثمر رسانده باشد، اما فکر نمی کنم تا آخر تورنمنت نشان داده باشد که بهترین بازیکن دنیا بوده است.
سپ بلاتر : من وقتی دیدم مسی در حال بالا آمدن از پله هاست که جایزه بهترین بازیکن را بگیرد، متعجب شدم..
منوتی : اهدای این توپ طلا هم پایین آوردن ارزش توپ طلا بود هم پایین آوردن شان لیونل مسی، مطمئنا مسی هم راضی نیست چون عضو تیم نایب قهرمان است و هم تبلیغات عظیمی را پشت سر دارد توپ طلا را به او بدهند مسی دوست دارد توپ طلا را به دست بیاورد..
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 397 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 397 مهمان ها)