نوشته اصلی توسط Milad خدیرا میره من یو ببینید کی گفتم سکوت کن
نوشته اصلی توسط Al!rezA خود دانی به هر حال موفق باشی ..ولی بیا معماری خ خوبه مچکرم دیگه کنکور هنر دادم تموم شد از هنر نمیشه معماری رفت
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N برا یه مدافع بده خشتکش جر بخوره یا نیم ساعت مهاجم حریف رُ هل بده و ره به جایی نبره و 60 متر دنباش نفس نفس بزنه برا یه مدافع که توپ طلا هم گرفته بده که بره توی تیر دروازه
نوشته اصلی توسط Unforgiven خدی نفسه بر عکس اوزیل
خیلی حرفه بری 80 میلیون برای یه بازیکن پیاده شی، بعد تو یه بند بذاری تو قراردادش که اگه گاز بگیری اخراج میشی
نوشته اصلی توسط HASSAN برا یه مدافع که توپ طلا هم گرفته بده که بره توی تیر دروازه برا همه مدافعا بده
نوشته اصلی توسط Armila مچکرم دیگه کنکور هنر دادم تموم شد از هنر نمیشه معماری رفت مطمئنی ؟ منفک کنم بشه ها
نوشته اصلی توسط vahid خیلی حرفه بری 80 میلیون برای یه بازیکن پیاده شی، بعد تو یه بند بذاری تو قراردادش که اگه گاز بگیری اخراج میشی اخراج نمیشه به ازای هر گاز 3 میلیون جریمه په په رو فرم باشه تو 4 تا الکلاسیکو دستمزدشُ صفر میکنه
نوشته اصلی توسط Al!rezA مطمئنی ؟ منفک کنم بشه ها نمیشه فقط ریاضی
نوشته اصلی توسط HO33E!N هیچ روزه داری درک نمیکند گرسنگان را چون امید به افطار دارد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن