نوشته اصلی توسط Herzeleid وحید جون نمیشناسیش دیگه خدایی این گاز بردتش تو حاشیه و الا خیلی خوش اخلاق تو زمین تو لیورپول بود دوستش داشتم ولی تو بارسا...
نوشته اصلی توسط Al!rezA به هرحال در هر رشته ای انشاا... موفق باشید ممنون همچنین مرسی از اینکه بحثو عوض کردی
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط vahid نیمار تا کی؟ میرسه به اول فصل
نوشته اصلی توسط Armila نوشته های بارانی چطوره؟خوبه؟ فک میکنم خیسه
نوشته اصلی توسط HO33E!N این دوران مصدومیتش هم تمارض داره توش اول گفتن 4 ماه بعد گفتن 6 هفته راس راس داشت راه میرفت اون شب منم گفتم... وحید ناراحت شد آنخل چطور؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه چی؟؟ تاپیک شعر و ادبیات و اینا
نوشته اصلی توسط Al!rezA به هرحال در هر رشته ای انشاا... موفق باشید همیشه از این سبک جملات متنفر بودم هدفش دقیقا رییی.... به طرف مقابل هست (البته بلانسبت)
نوشته اصلی توسط vahid منم گفتم... وحید ناراحت شد آنخل چطور؟ اونم تنظیم کنه تا اول فصل میرسه نگران رونالدو هستم
نوشته اصلی توسط HO33E!N فک میکنم خیسه آره واسه همین حسی که میده به ذهنم رسید پیشنهادی نداری؟
نوشته اصلی توسط vahid تو لیورپول بود دوستش داشتم ولی تو بارسا... من خیلی دوستش داشتمولی دیگه ......حیف شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 363 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 363 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن