نوشته اصلی توسط Armila یه شعر بنویس زخم جهان بر شانه و زجر جهان بر جان! امشب تو پشت هق هق من باش خواهر جان
Armila, player
امین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Herzeleid نصفشو به 3 تیم؟؟؟ تو فوتبال 120 شنیدم گفت که 16 تا از گلاشُ به تیم های آخر جدول زده تو 6 یا 8 بازی... البته دو نکته هست... یکی 5 جلسه محرومیت ... یکی هم اینکه اون موقع قرار بود بیاد رئال و میقاقی و محمدی آمار می دادن
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاستا و سوارز خریدای خوبین .... بر منکرت لعنت
نوشته اصلی توسط HASSAN امین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 31 گلشو ده ها بار دیدم و کیفور شدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو فوتبال 120 شنیدم گفت که 16 تا از گلاشُ به تیم های آخر جدول زده تو 6 یا 8 بازی... البته دو نکته هست... یکی 5 جلسه محرومیت ... یکی هم اینکه اون موقع قرار بود بیاد رئال و میقاقی و محمدی آمار می دادن واستا تا سحر امار گلاش به تفیکیک تیما رو در میارم
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو فوتبال 120 شنیدم گفت که 16 تا از گلاشُ به تیم های آخر جدول زده تو 6 یا 8 بازی... البته دو نکته هست... یکی 5 جلسه محرومیت ... یکی هم اینکه اون موقع قرار بود بیاد رئال و میقاقی و محمدی آمار می دادن 6 بازی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط player آره منم میخواستم همینو بگم. من صبحا نیستم. اگه زدی لینکشو واسم بفرست.. راستی الان چی میخونی؟؟ باشه حتما دانشگاه و رشته منظورته؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Unforgiven شکست عشقی خوردی ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 196 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن