نوشته اصلی توسط Armila من فقط تعریفشو شنیدم نخوندمش کتاب خوبیه ... عمیقه... حیف که مارکز مرد ..
نوشته اصلی توسط Unforgiven نع میلی تو هم میگی سرود ملی ما کپی کره است؟ والا از کره رو نشنیدم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط player کتاب خوبیه ... عمیقه... حیف که مارکز مرد .. خدابیامرزتش من از مارکز عشق سال های وبا رو دارم اینم نخوندم هنوز
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چهارصد و چهار نات فوند
نوشته اصلی توسط Milad والا از کره رو نشنیدم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کن نظرتو بگو
نوشته اصلی توسط Unforgiven نع میلی تو هم میگی سرود ملی ما کپی کره است؟ مسوت پسر عمم رو یادته ؟
نوشته اصلی توسط Milad مسوت پسر عمم رو یادته ؟ الیاسو میگی
نوشته اصلی توسط Armila خدابیامرزتش من از مارکز عشق سال های وبا رو دارم اینم نخوندم هنوز ...... شب خوش.
نوشته اصلی توسط player ...... شب خوش. شبت بخیر
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کن نظرتو بگو یه شباهتایی هست ولی نه زیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 434 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 434 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن