پیرلو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهرداد پولادی در چلسی، منچستر سیتی، آرسنال یا لیورپول؟!
به نظر میرسد مهرداد پولادی ستاره تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ در فصل نقل و انتقالات روزهای شلوغی را پشت سر میگذارد.
شایعه شده مهرداد پولادی یک پیشنهاد از سوییس، یک پیشنهاد از فرانسه و ۳ پیشنهاد از لیگ برتر انگلیس دارد که یکی از این سه تیم لیگ برتری امسال در لیگ قهرمانان اروپا حضور دارد.
امسال چهار تیم منچسترسیتی، چلسی، لیورپول و آرسنال از انگلیس در لیگ قهرمانان حضور دارند و با توجه به شایعاتی که مطرح شده یعنی یکی از این ۴ تیم به مهرداد پولادی ستاره تیم ملی ایران پیشنهاد داده است.
جالب است بدانید کیلیچی بازیکن هم پست پولادی در منچستر سیتی است و خوزه انریکه چپ لیورپول بازی میکند، در تیم چلسی سزار آزپیلیکوئتا و در آرسنال ورمائلن دیگر رقبای احتمالی پولادی هستند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی -سرمربی پرتغالی تیم ملی کشورمان از توافق با فدراسیون فوتبال ایران خبر داد.
به گزارش بیست چهارده، زمانی که کارلوس کیروش، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان قصد داشت فرودگاه بینالمللی پورتلا شهر لیسبون پرتغال را با پرواز لوفتانزا به مقصد فرانکفورت آلمان ترک و از آن طریق به ایران سفر کند در گفتوگویی کوتاه در خصوص بحث تمدید قراردادش با فدراسیون فوتبال ایران گفت: توافق بین طرفین صورت گرفته اما مذاکرات همچنان ادامه دارد.
این در حالی است که روز گذشته علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال ایران از توافق نهایی با کیروش و ادامه حضور وی در تیم ملی ایران خبر داده بود.
باور کنید برنامه ریزی های من روی کاغذ
شبیه برنامه روزانه مرحوم درکتر حسابیه!
ولی در عمل مثل کریم آقمنگل زندگی میکنم!!
کروس:” در دو روز آینده به مادرید سفر می کنم”
مرجع خبری رئال مادرید : بالاخره خود کروس هم انتقال خود را با رئال مادرید تائید کرد. بهترین بازیکن جام جهانی در رنکینگ کاسترول اعلام کرد که در دو روز آینده انتقالش رسمی می شود.
وی در مصاحبه با آس در مایورکا گفت :” در دو روز آینده به ماردید سفر می کنم. هیچ چیز رسمی نیست و نمی توانم خبری را اعلام کنم. ” وی در مورد شرایط خودش گفت :” چطور می توانم از قهرمانی جام جهانی خوشحال نباشم؟”.
انریکه: دوست ندارم تیمی قابل پیش بینی باشیم . می خواهم بازیکنان من در هنگام هجوم انواع گزینه ها را امتحان کنند . اینکه از یک روش خاص برای گلزنی استفاده کنیم به هیچ عنوان منطقی نیست.
در حال حاضر 440 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 440 مهمان ها)