آرمیلا همه رُ تو یه پست بذار
نوشته اصلی توسط Herzeleid ويندوز فون اخرين اپديتش فوق العاده بوده اون اندرويد كه اشغال و سنگين سنگینیش که تایید برا همین به 16 هسته نزدیک شدن
حسین من فقط اسمشونو می گم آخر شب
نوشته اصلی توسط AkbaR حسین من فقط اسمشونو می گم آخر شب شما در گشادی دست منُ از پشت بستین شب و روز هر وقت حال کردی فقط گفتم فیلم بد و خوب دیدین معرفی کنین
نوشته اصلی توسط HO33E!N شنیدم توام برو پوستر و خلاصه و امتیازشم گذاشتم بازم فیلم بزارم یا فعلا صبر کنیم بقیه بیان؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N شما در گشادی دست منُ از پشت بستین شب و روز هر وقت حال کردی فقط گفتم فیلم بد و خوب دیدین معرفی کنین اختیار داری گشادی از خودتونه آخرین فیلمی که دیدم سینما پارادیزو خیلی ام خوب بود
نوشته اصلی توسط Armila پوستر و خلاصه و امتیازشم گذاشتم بازم فیلم بزارم یا فعلا صبر کنیم بقیه بیان؟ همه رُ یه پست بذار نمره خودتم بهش بده بعید میدونم به بحث برسه با این سطح فراخیسم
نوشته اصلی توسط HO33E!N 2.200 htc بخر htc one
نوشته اصلی توسط HO33E!N همه رُ یه پست بذار نمره خودتم بهش بده بعید میدونم به بحث برسه با این سطح فراخیسم 2تا پست شد حالا تکمیلش میکنم
نوشته اصلی توسط AkbaR اختیار داری گشادی از خودتونه آخرین فیلمی که دیدم سینما پارادیزو خیلی ام خوب بود امروز یا فردا میبینم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 430 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 430 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن