مرتیکه اینجا رئاله بزرگترین باشگاه تاریخ همه دوس دارن اسمشونو تو تاریخ رئال حک کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه اینجا رئاله بزرگترین باشگاه تاریخ همه دوس دارن اسمشونو تو تاریخ رئال حک کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اگه ژاوی بود یوفا میگفت بخشیده میشه
همینو کم داریم
کاسیاس از بس ریده کسی نمیخوادش چن ماه پیش کلی طرفدار داشت
کروس :” رئال تنها انگیزه من برای جدایی از بایرن بود”
تونی کروس ، خرید جدید رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد.
خرید جدید رئال مادرید در مصاحبه با خبرنگاران گفت:” مسلما می خواستم بایرن را ترک کنم اما برای من گزینه دیگری وجود نداشت. فقط می خواستم به رئال مادرید بپیوندم.”
وی افزود :” سطح توقعات را در باشگاهی مثل رئال مادرید دوست دارم. در بایرن فقط پیروزی اهمیت دارد. این جا نیز همین طور است.”
کروس افشا کرد که برای پیوستن به رئال با خدیرا صحبت کرده است :” خدیرا خیلی در مورد رئال برای من تعریف کرد. نمی دانم که در آینده اش چه اتفاقی رخ می دهد و چه آینده ای پیش روی اوست اما مسلما از رئال مادرید تعریف کرد.”
شماره ۸ جدید رئال مادرید در مورد پست ایده آل خود گفت :” در سالهای اخیر تقریبا در همه پست ها بازی کرده م و هیچ مشکلی ندارم.”
وی در مورد شایعه اختلاف با گواردیولا گفت :” هیچ مشکلی با او نداشتم. تنها انگیزه ام برای جدایی از بایرن ، پیوستن به رئال مادرید بود.”
کروس در مورد شانس های حضور خود در سوپرکاپ اروپا گفت:” من در روز ۱۴ مرداد به تمرینات اضافه می شوم، یعنی یک هفته پیش از سوپرکاپ. در این باره مربی تصمیم گیری خواهد کرد.”
شماره ۸ رئال در مورد دلایل جدایی خود از بایرن اظهار داشت:” در بایرن مدت زیادی حضور داشتم و جامهای زیادی بردم.اما می خواستم یک گام متفاوت بردارم و در باشگاه بزرگ دیگری حضور داشته باشم.”
وی در مورد رابطه خود با آنجلوتی گفت:” بسیار کم با هم صحبت کردیم . اما نه حالا و در هیچ زمان دیگری نخواهم گفت که با یکدیگر چه صحبت هایی انجام داده ایم.”
کروس در مورد این که رئال چه زمانی با او تماس گرفته است ، بیان کرد:” اولین تماس من با رئال مادرید مدتها پیش اتفاق افتاد. هدفم همیشه روی کاری بود که از دستم بر می آید.”
هوی علیرضا لاشی راجع به ایکر درس حرف بزن
در حال حاضر 314 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 314 مهمان ها)