گزینه های پیشنهادیتونو برای نیمکت بنز بگین
نوشته اصلی توسط HO33E!N دروغ نداریم بگیم که پارسال بدجور دنبالش بودیم ... امسال هم من از اول تا الان یه کلمه نشنیدم بگم رئال پولی پیشنهاد داده مخصوصا مارکا که خیلی معتبره دیدی! خودتو به ندیدن زدی گیریم روزنامه باشگاهتون دروغ میگه روزنامه گاتزتا هم دروغ میگه؟ کلا هرچی به ضررتون باشه، دروغه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
نوشته اصلی توسط vahid گزینه های پیشنهادیتونو برای نیمکت بنز بگین بنز خودش نره نیمکت
نوشته اصلی توسط HASSAN دیدی! خودتو به ندیدن زدی گیریم روزنامه باشگاهتون دروغ میگه روزنامه گاتزتا هم دروغ میگه؟ کلا هرچی به ضررتون باشه، دروغه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف من اصلا نگفتم دوس نداشتم بیاد رئال گفتم پیشنهادی نداده رئال
نوشته اصلی توسط HO33E!N بنز خودش نره نیمکت خو اونی که بنز قراره بره نیمکتشو بوگو
نوشته اصلی توسط HO33E!N من اصلا نگفتم دوس نداشتم بیاد رئال گفتم پیشنهادی نداده رئال 16 خرداد 93 روزنامه ایتالیایی گاتزتا دلااسپورت از پیشنهاد 90 میلیون یورویی رئال خبر داد
نوشته اصلی توسط vahid خو اونی که بنز قراره بره نیمکتشو بوگو میگن رادامل(درست گفتم؟)
نوشته اصلی توسط vahid گزینه های پیشنهادیتونو برای نیمکت بنز بگین موراتا که موندنیه همون موراتا
نوشته اصلی توسط vahid گزینه های پیشنهادیتونو برای نیمکت بنز بگین کریم انصاری فرد
نوشته اصلی توسط HASSAN 16 خرداد 93 روزنامه ایتالیایی گاتزتا دلااسپورت از پیشنهاد 90 میلیون یورویی رئال خبر داد اگر رئال می خواستش لیورپول به این راحتی نمیفروختش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 319 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 319 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن