June 2014 عضو شدم....
June 2014 عضو شدم....
من خودمم
شبیه هیچـــــــــکس نیستمــــــــ
اگه میخوایـــــــ شبیه بقیـــــه باشم
خب بقیه هستنـــــ...
----------
رفتــــــی ...؟؟!
بـــــعضیا بهش میگن قسمت ... !!
امــــــا من تازگیا میگـم
بــــــه درک ... !!
مرسی،،،،
من خودمم
خب بقیه هستنـــــ...
----------
رفتــــــی ...؟؟!
بــــــه درک ... !!
نظر سنجی سایت گل و انتخاب بزرگترین باشگاه دنیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hero Enter
Viva Real Madrid
من خودمم
خب بقیه هستنـــــ...
----------
رفتــــــی ...؟؟!
بــــــه درک ... !!
من خودمم
خب بقیه هستنـــــ...
----------
رفتــــــی ...؟؟!
بــــــه درک ... !!
حسین 1 ساعت و 9 دقیقه و 12 ثانیه
اجلاس دپارتمان ليگ جهاني صبح جمعه به منظور بررسي برگزاري مسابقات ليگ جهاني در سال 2014 با حضور اعضا آغاز شد. در اين اجلاس که از ساعت 9 صبح در فلورانس آغاز شد، يکي از مهمترين و اصليترين موارد اين جلسه رسيدگي به عدم حضور تماشاگران زن ايراني در سالن مسابقات در تهران بود.
محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال که به عنوان يکي از اعضاي اصلي اين دپارتمان بايد در اين جلسه شرکت ميکرد، يک روز زودتر براي شرکت در اين اجلاس راهي فلورانس شد و در اين فاصله طي نشستهاي مختلف با دکتر گراسا، رئيس فدراسيون جهاني، الکساندار بوريچيچ، نايب رئيس فدراسيون جهاني موفق شد ديدگاه FIVB را نسبت به اين موضوع اصلاح و لطيفتر کرده و نظر مسئولان فدراسيون بينالمللي را براي تعامل بيشتر براي حل مسئله به وجود آمده در راستاي اجراي قوانين جهاني واليبال در برگزاري مسابقات واليبال ليگ جهاني و همچنين همخواني با قوانين جمهوري اسلامي ايران جلب کند.
با رايزنيهاي انجام شده سرانجام بحث پيرامون وضعيت ايران از دستور اصلي جلسه ليگ جهاني خارج و حضور ايران در دسته اول (گروه دو) ليگ جهاني 2015 مشروط به همکاري دولت ايران و ارائه تعهد در خصوص موضوع مورد بحث شد. مقرر شد فدراسيون جهاني واليبال کتباً نامهاي به ايران ارسال کند و با توجه به درخواست هزاران زن ايراني از فدراسيون جهاني واليبال براي حضور در سالن مسابقات از دولت و فدراسيون واليبال ايران رسماً درخواست حل اين موضوع را کند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 33 مهمان ها)