[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو بازی با گالا که خب اگه اونا موقعیتشونو گل میکردن میدونی چی میشد اصن اون نتیجه رقم نمیخرود دیشبم که کپنهاگن اصن نمیشه به عنوان حریف روش حساب کنی ولی من خیلی دوس دارم اتلتیکو و والنسیا و سویا قدرتمند بشن مثلا اگه رئال امتیاز از دست بده یه جورایی همه میدونن بارسا قهرمانه یا برعکس این قضیه واسه رئال ------ تو انگلیس منچستر و چلسی و تاتنهام و لیورپول میبازن اما بازم امید دارن چون میدونن یه تیمی میاد 3 تا به سیتی میزنه یا یه تیم دیگه منچسترو شکست میده توازنو حفظ میکنه ولی لالیگا خیلی دوقطبیه اگه مثلا بارسا یا رئال بدونن که تیمای حریف قدرت متوقف کردنو دارن لیگ خیلی جذاب تر میشه اما در مورد کامنتت رئال تو بازی با یووه معلوم میشه چند مرده حلاجه
کی اینو نوشتم یادم نمیاد چقدم چرت و پرته اصن جمله بندی درستی نی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این تیم تو بازیای بزرگ به مشکل میخوره
خیلی زور داره برش گردونیم
بازیکنی که مفت میشد اورد رو فروختیم الان باید بخریم
خودش گفت من چه فرقی با سولدادو داشتم اون یه فصل بهش فرصت دادن به من نه
گفت من و سولدادو و ماتا میتونستیم تیم اصلی بیایم گفتم منو بیخیال ماتا رو از دست ندین اون خیلی خوبه
اما هر 3 ما رو فروختن
امارم با کریم بنزما هیچ فرقی نداشت
خیلی زور داره برش گردونیم
بازیکنی که مفت میشد اورد رو فروختیم الان باید بخریم
خودش گفت من چه فرقی با سولدادو داشتم اون یه فصل بهش فرصت دادن به من نه
گفت من و سولدادو و ماتا میتونستیم تیم اصلی بیایم گفتم منو بیخیال ماتا رو از دست ندین اون خیلی خوبه
اما هر 3 ما رو فروختن
امارم با کریم بنزما هیچ فرقی نداشت
یه بار شدید درددل کرده بود
همونی که نگه داشتن از همه بدتر بود
ماتا و نگردو رُ باید نگه میداشتن