نوشته اصلی توسط Unforgiven خب پس ناچاره باهامون کنار بیاد نگهش داریم؟؟؟؟ فعلا که خسه مصدومه امیدمون به عمو کارلتو هستش....امیدوارم اقتدارشُ نشون بده
The last time i freaked out I just kept looking down I st-st-stuttered when you asked me what I'm thinking about
نوشته اصلی توسط HO33E!N امیدمون به عمو کارلتو هستش....امیدوارم اقتدارشُ نشون بده امیدهای واهی اون فعلا داره اون ... که تندیس گفت رو وررزش میده
نوشته اصلی توسط Unforgiven The last time i freaked out I just kept looking down I st-st-stuttered when you asked me what I'm thinking about تالار eroor داد؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven امیدهای واهی اون فعلا داره اون ... که تندیس گفت رو وررزش میده ورزشگاه ُ خوندی؟105 تایی هستش 400 میسلیون یورو هم خرج داره
نوشته اصلی توسط Unforgiven گستاخ ذهن من روزه دار رو بردی سمت گمراهی با اختلاف گمراهترين باراني
نوشته اصلی توسط HO33E!N تالار eroor داد؟ اوج آهنگ سی یو اگین مایلی سالهاس منو به شوق میاره
نوشته اصلی توسط HO33E!N ورزشگاه ُ خوندی؟105 تایی هستش 400 میسلیون یورو هم خرج داره اون که من خوندم یه ورزشگاه آلمانی 105 تایی بود مال رئال 93 تایی
نوشته اصلی توسط HO33E!N شایدم یه 10 تا گرفتم عید عیدی دادم به خودش عيدي بده
نوشته اصلی توسط Unforgiven اون که من خوندم یه ورزشگاه آلمانی 105 تایی بود مال رئال 93 تایی نه باووو همون که گفتم10000 تا از الان بیشتره دیگه خودت برو دنبالش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 320 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 320 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن