نوشته اصلی توسط HO33E!N تو همون راحتم معدلمون به 15 نرسید برو مدرسان شرِیــــــــــــف
نوشته اصلی توسط جادوگر اگر روزی روزگاری رتبم به صنعتی شیراز خورد IT بزنمش ؟ میگن یونی خوفی نیست رشته مهمتر از یونی واست باشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو همون راحتم معدلمون به 15 نرسید باعث افتخاری
نوشته اصلی توسط جادوگر اگر روزی روزگاری رتبم به صنعتی شیراز خورد IT بزنمش ؟ میگن یونی خوفی نیست برا اونا که دانشسگاه بهتری میارن بده برا اونا که رتبشون همینقده خوبه
نوشته اصلی توسط Milad رشته مهمتر از یونی واست باشه مثلا شهر های دیگه مثل یزد و کاشان بهتر نیست؟
نوشته اصلی توسط Milad من بابام معلمه اون زمان گیر داد بزنم تربیت معلم گفتم بیخیال باو هر چی اصرار کرد نزدم الان کسایی که تحصیل هم میکنن بهشون حقوق میدن تازه خدمت هم نیاز نیست برن چون دوسال اول خدمت محسوب میشه واسشون الان عین سگ پشیمونم مخصوصا به خاطر خدمتش خااااااااااااک بر سرت
نوشته اصلی توسط HO33E!N برا اونا که دانشسگاه بهتری میارن بده برا اونا که رتبشون همینقده خوبه بری شهر دیگه دانشگاه بهتری گیرت نمیاد؟
الان مه منیست وقتی برسی به سن ما خدمت واست مهم میشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو همون راحتم معدلمون به 15 نرسید معدل من بد بختم به 13 نمیرسه بدبختی هرچی بیشتر میخونم کمتر میشم
نوشته اصلی توسط جادوگر برو مدرسان شرِیــــــــــــف اگر رتبت خراب شد بگو یه رشته بهت بگم مرگ نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 244 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 244 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن