نوشته اصلی توسط Milad جلویید ؟ با 2 گل از آرش کمانگیر
نوشته اصلی توسط sareh یکی از فامیلای ما 70هزار بود سال اول سال بعد 700 شد ٧٠ هزار به ٧٠٠ خيلي تخيليه من كه باور نميكنم
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط sareh یکی از فامیلای ما 70هزار بود سال اول سال بعد 700 شد سال اول خودش پاسخنامش رو از عمد پاک کرده
Maryam مگه مزاحم بارانی داری که پیغام خصوصی رو بستی؟؟؟؟ منو یادته Allaxa لطفا پیغام خصوصیو موقتا باز کن چند تا سوال دارم که کسیو ندارم ازش بپرسم جز خودت
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه من که 1 ساعتم نمیشه پوست کلفت شدم دیگه! آدم یه آستانه تحملی برا شکست داره... به حدش که برسه بیخیال زندگی میشه کلا... مخاطب خاص
جادوگر
نوشته اصلی توسط Herzeleid زندست؟ جرا زنده نباشه تازه زن گرفته
نوشته اصلی توسط Maryam آدم خودشو خيلي توجيح(شايدم توجيه) ميكنه كه بمونه واسه سال بعد اون تا وقتی که ادم هنوز امید داره وقتی تسلیم سرنوتشت میشی راحت میشی دیگه
نوشته اصلی توسط Herzeleid سال اولیا که چیزی حالشون نیست به قول خودت یک عدد اسکول سال اول آدم خيلي خوش خياله وقتي هم ميخوادپشت كنكور بمونه خيلي تصورات فانتزي اي داره از سال دوم ولي اوني نيست كه فك ميكنه. اينو تقريبا از اسفن. به بعد به خوبي ميشه لمس كرد
نوشته اصلی توسط Unforgiven Maryam مگه مزاحم بارانی داری که پیغام خصوصی رو بستی؟؟؟؟ منو یادته Allaxa لطفا پیغام خصوصیو موقتا باز کن چند تا سوال دارم که کسیو ندارم ازش بپرسم جز خودت از من بپرس
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Maryam ٧٠ هزار به ٧٠٠ خيلي تخيليه من كه باور نميكنم مهندسی شیمی شریف
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن