نوشته اصلی توسط HO33E!N مسخره نکنین... اگر پول داشتم تنها آرزوم این بود برم هلند برای مربی گری فقط همین یه آرزو تو کل زندگیم داشتم هلند چرا ؟ من خیلی دوست دارم اکادمی فوتبال داشته باشم به این بجه خورده ها فوتبال یاد بدم ولی الان واسه مدرک مربیگری dکه رفتم دنبالش 1.500 میخواست منصرف شدم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid یعنی نمیخوای به نفر از باران دعوت کنی به نمایندگی؟؟ تازه همشهری و هم دانشگاهی و.....هم بماند حالا که این طور شد واست ارزوی خوشبختی نمیکنم این شایعات چیه هی میگی
نوشته اصلی توسط ehsansalehi آخرش هم سر از آزاد در می آری تو نمیرم آزاد مگه یونی هست؟ همه دوستام پشیمونن شدید
نوشته اصلی توسط Milad برو دانشگاه وقتت رو هدر نده گلم میگن یه پیرمردی داشته میومده یه جوون بهش میگه چه خبر بود...میگه جوون بن بست بود.... میگه نه من میخوام برم ببینم.... میره وقتی داشته از ته کوچه بر میگشته موهاش سفید شده بوده دوباره یه جوون میاد .... باید خودش تجربه کنه
جادوگر
دیوانه ها مربی
نوشته اصلی توسط sareh این شایعات چیه هی میگی یعنی باور کنم خبری نیست؟؟باشه باور میکنم!
نوشته اصلی توسط sareh دیوانه ها مربی پس برم مدلینگ بشم
نوشته اصلی توسط Herzeleid شوخی میکنی جان امین تنها رویای زندگی منم همین بوده که برم اون ور مربی بشم! یه مربی موفق واقعا میگم جز این به هیچ کاری علاقه ندارم....البته نه هر مربی که بیام بشم مربی نفت دوس داشتم اونجا یه گوهی میشدم
نوشته اصلی توسط جادوگر نمیرم آزاد مگه یونی هست؟ همه دوستام پشیمونن شدید رشتت مهمه حالا هر خراب شده ای میری برو
نوشته اصلی توسط HO33E!N میگن یه پیرمردی داشته میومده یه جوون بهش میگه چه خبر بود...میگه جوون بن بست بود.... میگه نه من میخوام برم ببینم.... میره وقتی داشته از ته کوچه بر میگشته موهاش سفید شده بوده دوباره یه جوون میاد .... باید خودش تجربه کنه اومدیم رتبم بهتر شد کی جوابگو هست اونوقت؟ خداییش کنکور ریاضی بدجور گند زدم زبان باز خیلی بهتر دادم تجربه داشتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 380 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 380 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن